Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Lehet, hogy reménytelenül várnátok a nagy, Ő-re, vagy belemennétek olyannal kapcsolatba, akivel minden jó, de nincs meg a nagy szikra? Legyek megalkuvó, vagy sem?

Figyelt kérdés
30 felé közeledem, nő vagyok.
2017. aug. 11. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A te életedről te döntesz, dönts úgy, ahogy neked jó. Én inkább vagyok egyedül, mint kapcsolatban valakivel, akire nem vágyom igazán, csak elvagyunk. El tudom tartani magam, szóval emiatt nem szorulok kisegítőre, gyerekem nem biztos, hogy lehet, nem hajt semmi, így is tartalmas életet élek, és 30 már elmúltam.
2017. aug. 11. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:
A 7-es válaszoló szerencsés. Én a megalkuvással rosszul jártam volna, nem volt olyan "alku-partner", akivel hosszú távon összeillettünk volna. Igaz, nálam a kölcsönös tiniszerelem is kimaradt, felnőttként meg már nem csak fellángolást élek meg, ha valaki lenyűgöz.
2017. aug. 11. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy a legtöbb nőnél ez a "van/nincs szikra" egy kényelmes kibúvó, hogy ne kelljen dolgozni egy kapcsolaton, ne kelljen kompromisszumokat kötni. (Elárulom, minden kapcsolatban kell.) Helyette egyszerűbb azt mondani, hogy "ah, nincs meg a szikra", aztán tovább várni a tökéletes álomlovagra, aki fehér lovon érkezik, első perctől tökéletes szerető, és sosem pukizik. Ez kb. olyan álomvilág, mint mikor az otthonülő, antiszoc férfiak egyből topmodell alkatú, bögyös, szexmániás, 10/10-es barátnőre vágynak.

A saját tapasztalataim alapján ez a szikrásdi nem elég egy kapcsolathoz. Nagyon nem elég. Volt olyan csajom, akivel vibrált közöttünk a levegő, beleborzongtunk az izgalomba, ha egymáshoz értünk, de pár hónap után kiderült, hogy annyira különböző a jellemünk, hogy jobb, ha nem megyünk egymás idegeire. Ugyanakkor olyan csaj is volt az életemben, akivel kapcsolatban először semmit nem éreztem, csak hogy milyen kellemes személyiség - aztán ahogy egyre inkább megismertem, tetszett meg jobban és jobban, mélyült el és vált erősebbé a vonzalom.

Szóval ja, várhatsz a szikrázó, páncélos lovagra, talán el is jön, mielőtt negyven éves leszel (jó esetben), talán ő is össze akar jönni veled (ha nem hajt éppen fiatalabb csajra), és talán össze is jöttök - csak akkor még mindig ott a veszély, hogy pár hónap után elszáll a rózsaszín köd, az akkumulátor lemerül, a szikrázás megszűnik, és ott állsz majd' negyvenévesen, egy olyan emberrel, akinek a legtöbb jó tulajdonságát csak te képzelted be a biológiai vonzalom hatására.

2017. aug. 15. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy a kapcsolatokon dolgozni kell, ha van értelme, meg is teszem, és meg is tettem (volt, amikor többet is tettem, mint az aktuális párom, de az még akkor volt, amikor tapasztalatlan voltam, tanultam belőle). Tudom, mi a különbség a fellángolás és a szerelem között, és akinél nem érzem azt, hogy van értelme dolgozni a kapcsolaton, mert annyira nem illünk össze, akkor nem fecsérelem mindkettőnk idejét, nem illik mindenki mindenkihez, és ezt is meg kell tanulni felismerni. A kapcsolatfüggők ezt nem tudják.
2017. aug. 15. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!