Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Előfordul, hogy egy lány, akinek fáj, hogy reménytelenül szerelmes belétek, a szavaival a szíven üt titeket? Vagy az érzelmesség túl giccses, ha ti nem szeretitek viszont?
Ha nekem nem jönne be, akkor inkább kellemetlen lenne ez a szituáció, mert nem akarnám megbántani, de kénytelen lennék az elutasítás által.
P.S. Amúgy miért szex kategória?
Azt mondanám, próba szerencse, de igazából ha kicsit sem tetszik, akkor nálam is mindegy, mit mond. Volt már rá példa. :( Pedig elég érzelmesnek tartom magam...
Arra kíváncsi lennék, hogy nálatok csajoknál, hogy működik. A valóságban ugyanezt tapasztaltam. Filmekben kicsit más a helyzet. Ott ugye nap, mint nap lát az ember romantikus hódításokat, beteljesült szerelmeket. :)
Van az a szenvedélyes fellángolás, oké. Sajnos nem könnyű szabadulni belőle.
Talán ha kiábrándítanád magadból, nem egy másik csajjal, hanem bunkó viselkedéssel, amitől felébred. Ne őt sértsd meg, hanem alapból legyél kiábrándító. Nehogy a vonatnak menjen.
utolso te b/_/zi f@xkalap.
Most oszinten, mennyibe faj az neked hogyha latod a lanyon h nagyob akarja h legyen valami, de te meg mégsem akkor inkabb mkndd el neki, hogy ez nem megy, sajnalod.
Szomoru lesz, sirni fog, haragudni, de legalabb nem b@xod át a fejét a hulye játszmákkal hogy bunko vagy meg megcsalod. Tudod te hogy milyen erzes megtapasztalni, aztan meg utolag rajonni hogy miert is viselkedik igy valaki?
hat nem jo.
7-es vagyok.
Először is elnézést, egyszerűen elnéztem a szerepeket, egy fiú helyében képzeltem magam, akibe egy magából kifordult ütődött csaj baromira szerelmes.
Bizonyára a fiú már elmondta (néhányszor, de 1x is elég) a csajnak, h almás a dolog.
De vannak akik ezt nem (hajlandók) felfogni, nyomulnak továbbra is. Erre tanácsoltam, h a féltékennyé tevés helyett ábrándítsa ki magából úgy a rózsaszín ködös másikat, hogy Önmagáért ne szeresse.
A feleslegesen szerelmes emberrel nem lehet mit kezdeni, ő csak magában őrlődik, miközben mindenki más éli a saját életét.
Kedves Kérdező: nem tedd magad nevetségessé és szerencsétlenné, ha már elutasítottak. Úgy értem: neked nagyon fájni fog, de ki kell szeretned belőle. Azért is, h a méltóságodat megatrtsd, és ne a környék legragadósabb ostobácskájának tartsanak. Mert lehet, h egyébként titokban te is tetszel valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!