Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok belé?
Ha nos, es nem lep o maga, hagyd beken. Ha nem lep akkor az o erzelmei nem olyan erosek...ha te csabitod el, azzal esetleg raveszed valamire amit csak felgozzel akar, neki buntudat es feleseghez visszakuncsorgas, neked siras es csalodas.
Nem eri meg. Meg hat ha a te parodat csabitgatna egy no..elmondanad mindenfele mocsok qrvanak szerintem.
Az ésszerű, hogy békén hagyod és marad plátói síkon a szerelmed. Ha lebuktok, szét dúlsz egy családot és nem valószínű, hogy "hálából" veled éli le az életét.
Az érzelmeket és vágyaid figyelembe véve, közeledj hozzá, tégy kétértelmű megjegyzéseket, célozgass a szexre.
De készülj fel, hogy ha szexkapcsolat lesz is ebből, sosem lesz a tiéd, csak még jobban fogsz szenvedni.
Dragam, ilyen nincs :)
Ha egy ferfi igazan akar egy not, falakat dont le. Miert felne lepni, nem Te vagy hazas....o hazas, ergo nem AKAR lepni. Talan vonzonak tart, de a feleseget szereti es az fontosabb.
No vagyok, 9 eve hazas, 32 eves. Van, hogy vonzonak tartok egy ferfi kollegat es mondjuk megnezem vagy tul mosolygos leszek es pirulok ha beszel velem de a ferjemet szeretem es nem azert nem lepek mert felek a masik csavoktol hanem mert nem akarok valtani.
Vesd be magad.
A feleség miatt ne legyen lelkifurdalasod, nem tartozol neki semmivel.
Ez egy verseny. Attol hogy egy nő egyszer feleségül veteti magat, attol még nem lesz a ferfi a tulajdona.
Beszéld meg vele, vagy oldja meg házasságát, vagy válljon el, mert ez így csak félszenvedés.
Ha házasságát választja, e tény tudásából felejtsd el, ha nem, mindent bele.
Akárhogy is, végtelen sikert s minden jót kívánok.
Nem kellesz elegge a pasinak. Maskulonben mitol felne?
De ha ki akarsz kuncsorogni egy kis ingyen pasztororat, hat utana eleg olcsonak fogod magad erezni. Nem csinalnam....legyen mar tartasod no letedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!