Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelenül szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelenül szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt hittem lesz köztünk valami. Akartam az érzést, most itt van ő meg Sehol. Nem is lesz. Talán elijesztettem az érzéseimmel, pedig sose mondtam semmit, sose volt nagy bevallásom hogy én aztán oda vagyok érte. De megérezte és felszívódott. Buta vagyok, naív, idióta.

Segítsen már valaki.

Tök nyomrultul érzem magam, életemben először érzek így 19 éves létemre, és mégis megszívtam...

2016. jún. 23. 00:58
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Miért lennél naív, idióta? Ez hozzátartozik a szerelemhez, nem mindig úgy alakul, ahogy megálmodod, de ez nem kudarc, csak egy eredmény. Erősödsz egyfolytában. Hm? Majd lesz szerencséd is. Néha kellenek ilyenek is, hogy a földön tartson minket az élet. Akkor vagy győztes, ha elengeded, nem pörögsz rajta, megszűnik az egód harca. Ha a tiéd, úgyis visszatér, ha nem, akkor meg minek büntetnéd magad a rossz érzésekkel?
2016. jún. 23. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!