Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túl nagy korkülömbség hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Tehát én 18 éves vagyok. Párom 29 lesz..

3 éve vagyunk együtt lassan, és egyre többször gondolok rá, hogy ez így nem jó.. szerintetek?

Egyébként minden rendben van a kapcsolatunkban, és akik nem tudják mennyi időseg vagyunk, aht mondják nem tűnik fel...

2017. aug. 10. 18:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a válaszokat, személyeskedők, áskálódásoktól kíméljetek :)
2017. aug. 10. 21:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben, miért gondolod, hogy "ez így nem jó"? Ezek alapján valami mégsincs rendben; gyanítom az, hogy félsz, hogy ő marad az első és az egyetlen az életedben, ez alapján pedig előbb-utóbb szóba fog kerülni a szakítás (ha szeptemberben egyetemre mész, pláne másik városba, akkor elég belátható időn belül).

Én mindamellett nem ítélkezek se feletted, se a barátod felett. Ha nektek így volt jó és a környezetetek se szólt bele, akkor részemről semmi gond.

2017. aug. 10. 21:41
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem attól félek hogy szakítunk, hiszen nagyon szeretjük egymást. Hanem az mocorog bennem,hogy egyszer remélhetőleg sok sok év múlva, megöregszünk, és vélhetőleg én túl fogom őt élni sok évvel... és már mkst ezektől az évektől tartok, amiket nélküle kell majd leélnem...
2017. aug. 10. 21:45
 24/28 anonim ***** válasza:
@23: azért gondolkodsz így, mert fiatal vagy. Ahogy idősebb leszel, változik a világról alkotott képed, megismerkedsz másokkal is és máshogy fogsz gondolkodni.
2017. aug. 10. 22:05
 25/28 anonim ***** válasza:

"Továbbra is várom a válaszokat, személyeskedők, áskálódásoktól kíméljetek :)"

Vagyis egy éretlen kislány aki itt vár a megerősítésére... Szó nincs arról, hogy valóban érdekelné az, hogy ez gáz-e. Kizárólag megerősítésre vár... Csak nem értem, hogy akkor miért nem a 24 éves baráti körödet kérdezgeted. (Had találjam ki... A 24 éves barátaid közül jó ha van 1 lány.)

2017. aug. 10. 22:07
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy minek ír ide az, aki nem a kérdésre tud válaszolni?

Egyébként ebben félig igazad van, több fiú barátom van mint lány de ez miért is lényeges?

2017. aug. 10. 22:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Én közvetlenül a kérdésre válaszoltam... Nem lényeges.. Khm érett.. Khm nagylány...

A lényeg, hogy feltételezem Torma András érteni fogja ennek jelentőségét. :)

2017. aug. 10. 22:20
 28/28 anonim ***** válasza:

*különbség

*idősek

Meg kéne tanulni írni, utána lehet fiúzni. Látod, ha felcseréled a sorrendet, ilyen lehetetlen helyzetbe kerülsz, hogy egy elvileg érett férfival vagy együtt tiniként..

2017. aug. 11. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!