Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túl nagy korkülömbség hosszabb távon?
Tehát én 18 éves vagyok. Párom 29 lesz..
3 éve vagyunk együtt lassan, és egyre többször gondolok rá, hogy ez így nem jó.. szerintetek?
Egyébként minden rendben van a kapcsolatunkban, és akik nem tudják mennyi időseg vagyunk, aht mondják nem tűnik fel...
Ha minden rendben, miért gondolod, hogy "ez így nem jó"? Ezek alapján valami mégsincs rendben; gyanítom az, hogy félsz, hogy ő marad az első és az egyetlen az életedben, ez alapján pedig előbb-utóbb szóba fog kerülni a szakítás (ha szeptemberben egyetemre mész, pláne másik városba, akkor elég belátható időn belül).
Én mindamellett nem ítélkezek se feletted, se a barátod felett. Ha nektek így volt jó és a környezetetek se szólt bele, akkor részemről semmi gond.
"Továbbra is várom a válaszokat, személyeskedők, áskálódásoktól kíméljetek :)"
Vagyis egy éretlen kislány aki itt vár a megerősítésére... Szó nincs arról, hogy valóban érdekelné az, hogy ez gáz-e. Kizárólag megerősítésre vár... Csak nem értem, hogy akkor miért nem a 24 éves baráti körödet kérdezgeted. (Had találjam ki... A 24 éves barátaid közül jó ha van 1 lány.)
Nem értem, hogy minek ír ide az, aki nem a kérdésre tud válaszolni?
Egyébként ebben félig igazad van, több fiú barátom van mint lány de ez miért is lényeges?
Én közvetlenül a kérdésre válaszoltam... Nem lényeges.. Khm érett.. Khm nagylány...
A lényeg, hogy feltételezem Torma András érteni fogja ennek jelentőségét. :)
*különbség
*idősek
Meg kéne tanulni írni, utána lehet fiúzni. Látod, ha felcseréled a sorrendet, ilyen lehetetlen helyzetbe kerülsz, hogy egy elvileg érett férfival vagy együtt tiniként..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!