Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két nő közül melyiket választanád?
Figyelt kérdés
A. nő tőlem sokkal fiatalabb, magas, barna haj, barna szem, sovány testalkat,fehér bőr. A korkülönbség a gondolkodásmódjában is érzékelhető néha gyerekes.
B. nő világosbarna haj, kékeszöld szem, természetes barna bőr, átlagos testalkatú nem annyira sovány. Gondolkodásban komoly, érett nő, valószínűleg családot szeretne. Megértő, mindent meglehet vele beszélni. Ezek alapján melyik nőt választanátok?
2017. aug. 9. 18:11
1/10 anonim válasza:
Én az A-t,mert külsőre pont az ilyen nők terszenek..és szerintem én elég okos lennék kettőnk helyett is ;)
2/10 anonim válasza:
B. Totál mindegy, hogy melyiknek milyen színű a szeme, az összkép számít :D Sokkal szimpatikusabb a leírás alapján.
4/10 A kérdező kommentje:
Írtam tulajdonságot is.
2017. aug. 9. 18:30
5/10 anonim válasza:
Remélem egyiket sem választod, az ő érdekükben.
7/10 anonim válasza:
Mindkét nő a maga módján egyedi és értékes. Én azt választanám akit igazán meg tudok szeretni,aki megfog. Ha ez valós kérdés,kedves Kérdező,téged egyik sem fogott meg.
8/10 anonim válasza:
Amelyiknek a személyisége jobban megfog, akivel jól érzem magam, és a beszélgetés nem merül ki a felszínes témáknál.
Jelölteket nem ismerem, így ez a kérdés tárgytalan. :P
Nem autót választok, vagy valami más használati tárgyat veszek, aminél a felszereltség, meg a tulajdonságok, a döntő.
9/10 anonim válasza:
Az érett nőt!
Elegem lett a gyerekes gondolkodásból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!