Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú pasit választanád a kettő közül?
1.Sikeres,karrierista,sportol,ad magára,nem érdekli a gyerek téma
2.Családcentrikus,annyira nem érdeklik a külsőségek,nem ad magára annyit.
Az első azért nem biztos, mert én az a típus vagyok, akit nem érdekelnek a külsőségek (akárcsak a másodikat). Persze ápoltság legyen, a zsíros hajat, koszos körmöket, rossz leheletet gusztustalannak tartom. De nem tudnék elviselni egy olyan életet, ahol a tökéletes testet kéne hajszolnom és azon szorongani, hogy éppen hány centi a derekam vagy elkenődött-e a szemfestékem. (Nem is nagyon sminkelem magam, pont ezért.) Ha az első típus folyton ilyesmikkel stresszelne, akkor kösz, nem.
A második is jó kérdés. Sok férfinél azt jelenti a családcentrikus, hogy:
- nem bújt ki az anyja szoknyája alól,
és/vagy:
- akar gyerekeket, de az összes velük járó felelősséget rám lőcsölné. Eljárna dolgozni, de itthon, mint aki jól végezte dolgát, szépen elheverészne és azt se tudná, melyik végén kell megfogni a gyereket vagy a partvisnyelet. Szóval amolyan klasszikus családmodellt álmodna, ami neki tök kényelmes, de nekem már közel sem annyira.
A két típus általad felsorolt jellemzőiből ezek a számomra igen fontos árnyalatok, hátulütők nem derültek ki. Úgyhogy kifejtettem a két végletet, amiből egyik sem kéne. Amennyiben viszont szó sincs ilyen szélsőségekről, akkor bármelyik típushoz tudnék vonzódni. Szívesen alapítok családot, de ellennék gyerekek nélkül is, kifejezetten szakmai sikerekre koncentrálva.
2.
A "nem ad magára annyit"...számomra nem azt jelenti, hogy egy igénytelen, büdös, foghíjas ember lenne. Inkább azt, hogy nem elsődlegesek számára a külsőségek, legyen az pénz, aranyóra vagy éppen szoli bőr és heti 5 edzés.
A családcentrikusság számomra nem azt jelenti,hogy 8 gyerek az álma... Hanem azt, hogy bármi van, a családja mindig mindennél előrébb való. Csak ezután jöhet a munka a karrier vagy a hobbi... Ez pedig fontos számomra.
Az első azért nem tetszik, mert a karrierista mentalitás nem biztos, hogy szerencsés párkapcsolat tekintetében... Az, hogy valaki ambiciózus oké, sőt kell is! De a karrierizmus...már egészen mást jelent. És az sem tetszik, hogy nem érdekli a gyerektéma.
Egyértelműen a második. Ha valaha megállapodok, az a minimum, hogy a férfi törődjön a leendő gyerekével :)
22/N
A "nem ad magára" alatt nem arra gondolok,hogy ápolatlan.
Hanem pl nem számít neki annyira hogy a test milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!