Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik opciót választanád?
Figyelt kérdés
A, Otthon szüleiddel élsz továbbra is, elmész dolgozni vagy esetleg továbbtanulsz.
B, Párod szüleihez költözöl (400 km távolság), ott dolgozol, és amíg talpra nem álltok mindketten utána elköltöztök.
B esetben benne van hogy szülőd megharagszik rád rettentő módon. A esetben benne van, hogy szétmentek a pároddal akivel már évek óta párkapcsolatban élsz.
22 éves
2016. jan. 19. 15:06
1/6 anonim válasza:
a C-t választottam, vagyis kiköltöztem külföldre egyedül.
2/6 anonim válasza:
Én a B-t választanám, de a tovább tanulást sem vetném el. A szülő haragja nem szól egy életre, főleg ilyen esetben nem.
3/6 anonim válasza:
22 évesen jön elő a "vagy esetleg továbbtanulsz"? Mi a szart csináltál eddig? Nekem 22 évesen két diplomám van és 3 éve dolgozom... Biztos hogy nem költöznék a párom szüleihez... Feltételezve hogy van már végzettségem elmennék dolgozni és fenntartanám magam. És az ennyi idős páromtól ezt szintén elvárnám, hacsak nem olcsat tanul, ami még nem teszi lehetővé hogy dolgozzon.
4/6 A kérdező kommentje:
Továbbtanulásnál nem csak az egyetem és főiskola jön szóba.
2016. jan. 19. 15:54
5/6 anonim válasza:
egyik sem. ha nagyon nagyon muszáj akkor A
6/6 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem 22 évesen jöttem el otthonról, most vagyok 26 azóta is külön élek a párommal akivel 24 évesen jöttem össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!