Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három közül melyik lábú nőt választanád?
1/ Hibátlan bőrű, de nagyon sovány lábú.
2/ Hibátlan bőrű, de nagyon duci lábú.
3/ Formás, enyhén izmos lábú, de itt-ott pöttyös+szúnyogcsípéses bőrű.
Mindegyik világos bőrű, és tételezzük fel, hogy egyéb paramétereik egyformák. tehát csak a láb a kérdés, az a döntő.
Ha férfi vagy melyiket választanád, ha nő, akkor melyikre szavazol? (Kort, nemet írj!)
(Na most kérdeztem egy marhaságot, kíváncsi vagyok az eredményre, esetleg az érveitekre. Nincs jó vagy rossz válasz, egyéni véleményekre megy a zöld kéz!)
Vagy az elsö vagy a harmadik. Engem nem zavarnak az ilyen börhibák.. arcon se. Viszont a kövéreket nem szeretem.
17/L
Első válaszoló te leszbikus vagy??? :OO
19/L
harmadik lehetődégre szavaznék.
18/L
de nem értem a lényeget. mit jelent az h nagyon duci? mert a nagyon sovány az undorító de a kövér még rosszabb.. de a ducinak vannak fokozatai...
3-as! :-) Írtam, hogy nők is írhatnak... Ez nem azt jelenti, hogy valaki homokos, egyszerűen van esztétikai érzéke, és el tudja döntetni, hogy szerinte melyik jobb, szebb.
Úgy is kérdezhetném, hogy ha nő vagy, akkor a három közül milyen lábat szeretnél inkább...
Jó persze férfiak válasza lenne útbaigazítóbb.
(És igen, vegyük úgy, hogy a sovány igazán sovány, a kövér igazán kövér, és a pöttyök is látszanak szoknyában.)
ez tényleg egy marhaság:)
de hogy válaszoljak is,én a 3-ra adom a voksomat.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!