Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád a kettő közül?
1.
Szőke hullámos rövid haj,zöld szem,karcsú,közepes mell,fehér bőr,170 cm,kedves,mosolygós,néha lobbanékony.Extrém stílusú ruhákat hord,punk.Az egyik szeme szemkötővel le van takarva.Megértő,segítőkész,barátságos.Punkot és japán rockot hallgat,bulizni mérsékelten szokott.Énekel és rajzol.Jó tanuló.Szeret a barátaival lenni de néha kell neki a magány.
2.
Plázázós diszkós lány,vasalt barna haj,kék szem,barna bőr,jó alak,nagyobbacska mell,tucat stílus,flegma,a szó végére (-csi)-t rak (cukcsi,köszcsi),kétszínű kissé,de akiket épp kedvel azokkal nagyon kedves,aranyos.Csillogó,divatos ruhákba jár,mindíg a divatot követi,aszerint öltözik.A diszkó zenét szereti és ami épp divatos.Szeret bulizni járni,nem túl jó tanuló.
Én egyik se vagyok,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!