Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád te a kettő közül?
Figyelt kérdés
A: pasi aki imád téged, mindent megtenne érted... de nem vagy belé szerelmes és kicsit már idegesít is néha
B: pasi akit imádsz, mindent megtennél érte.... de nem biztos, hogy eléred őt, mert nála sosem lehet tudni
2011. nov. 2. 20:03
1/9 anonim válasza:
B.
A-t lenne jobb választani,de mivel tudom hogy milyen vagyok azért a B.
3/9 anonim válasza:
Egyiket sem.
A-t azért nem,mert idegesítő...B-t választanám,de nem kapnám meg úgy sem :)
4/9 anonim válasza:
B. Jótékonyságból nem szeretek, hiúságból talán, amíg nincs a terhemre. Ebben az esetben már a terhemre lenne.
5/9 Vízhányó Gréta válasza:
Csak is B. kitudja, vannak csodák...Én ebben a cipőben járok és most lehet h még sikerül megkaparintanom az illetőt.
6/9 napietus válasza:
megpróbálnám hátha sikerül B-vel, ha nem, nem esnék kétségbe, majd lesz másik :D
mivel nem karitatív alapon választok párt, A esélytelen.
7/9 anonim válasza:
Egyiket sem ,mert a csajokat szeretem!!!! :)
8/9 anonim válasza:
A B helyzetben vagyok én is... Mindent megadnék a fiúért és ő is kedvel engem de elég zűrös alak... :S Na meg távolság is közöttünk van de talán lesz valami...
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! (:
2011. nov. 10. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!