Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszívattam szándékosan egy lányt. Elmondjam neki a "turpisságot", vagy az már túl nagy szemétség lenne? (biszex téma)
Alakulóban volt a kapcsolatom egy lánnyal, eleinte nagyon szimpatikus volt, de egyre többet emlegette az exét, ami alapból nem tetszett. Látszott, hogy nagyon kivan az exére, szóval rákérdeztem végül, hogy mi a gond, mert abban reménykedtem, hogy ha kibeszéli magából, lenyugszik, és tovább léphetünk.
De itt jött a hidegzuhany. Kiderült, hogy azért mentek szét, mert az exe biszexuális, és a kapcsolatuk előtt volt 1-2 férfival, és párkapcsolata is volt másik férfival. Azt mondta a lány, hogy tuti meg is csalta, mert egy biszex sem hűséges, majd lehordta minden aberrált, gusztustalan, génhulladék állatnak a srácot. Azt mondta, hogy éjszakákon át nem tudott aludni az undortól, és, hogy azon agyal, hogy vajon az exe dugott-e másokat, vagy pedig őt dugták meg, de egyik verzió rosszabb mint a másik. Ha a pasit dugják, akkor nem férfi, hanem véglény, ha pedig ő dugott más pasit, akkor porig alázta őt azzal, hogy azok után az ő puncijába és szájába merészelte dugni ugyanazt a farkat.
Nekem gyomorforgató volt ezt végighallgatni, mert én is biszex vagyok, de ha ettől eltekintünk, akkor is, mert szinte villogott a szeme gyűlölettől, meg olyanokat is mondott, hogy a barátnőivel közösen alázták szét a srácot.
Le akartam vele zárni az ismerkedést, de végül annyira elkapott a düh, hogy meg akartam szívatni. Elkezdtem durván nyomulni rá, és szex lett belőle, és az volt a tervem, hogy elmondom a szex után, hogy én is biszex vagyok, és amikor torzult az arca az élvezettől, akkor nem úgy tűnt, hogy nem tart férfinak. :D És azt is, hogy vegye szívességnek, hogy gusztusom volt hozzá.
Valahogy megtorpantam, túl nagy szemétségnek érzem, ezért nem mondtam el, és igazából bánom is, hogy lefeküdtem vele, nagyon rossz volt a szex.
Elmondjam mégis, hogy legalább ne hiába legyen az, hogy ráfanyalodtam egy ilyen nőre, vagy hagyjam a fenébe?
Biztos azért volt rossz a sex mert nem teged b*sztak :)
Nem tudom megerteni, neked ehez az ugyhoz mi közöd volt?
Jogos a lány részéről a kiakadás mivel nem volt őszinte vele a fiu aki a faxt is szivesen bekapja... A csaj egy ferfira vagyott nem egy k*csögre..a kapcsolat elején kellet volna ezt tisztázni.
A férjem biszex. Mondjuk tudtam az elejétől. Gyerekünk is van. Viszont a legnormálisabb párkapcsolatom ami valaha volt, sokkal tisztességesebben viselkedik velem mint némelyik korábbi erkölccsősz hetero pasim...
Utálom ha valaki általánosít egy egyszerű szexuális beállítottság miatt.
Mondjuk én nem aláznám, csak megmondanám hogy biszex vagyok és úgy tűnik nem tudna megbízni egy biszex férfiban, így inkább megmentem a csalódástól.
A többin majd ő elgondolkodik, vagy nem.
Az meg, hogy a férjem csak szexre néha lefeküdt ey-egy pasival, nem fog negatívan hatni a nőiességemre. Így több mint 7 éves kapcsolat után és szülés utàn is izgatónak talàl, akkor meg nincs gond.
Na, mi történt? Elmondtad? Szívesen látom, hallom, ha visszakapja valaki a rosszat, amit más ellen követett el, akivel csak az a baja, hogy nem úgy él, ahogy ő elvárná tőle.
Ez a nő egy nagy nulla emberileg és azok is, akik itt le fognak pontozgatni. Az ilyen undorító viselkedést hatóságilag büntetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!