Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy másokat irányító, ápolt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy másokat irányító, ápolt, sportos öltönyös férfi cabrióval minden nőnek tetszik?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 07:42
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

ma 11:56

miért kellene elfogadnom a 28-as kommentelő logikáját miszerint rám erölteti a 30-as nőket?

2017. aug. 7. 11:58
 32/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, rajtad nem segít a cabrio.....legalább a saját kérdésedet tudod értelmezni? Azt kérdezed, hogy egy ilyen pasi MINDEN nőnek tetszik? Majd amikor azt a választ kapod, hogy egy értelmes harmincas átlát a szitán, kiderül, hogy az ugye már nem is nő. (egyébként így terjednek a minden nő pénzéhes ribi című pletykák is....és az ilyenek csak a pláza cicákat tekintik nőnek és jönnek a szánalmas általánosításaikkal) Szóval akkor nevezd meg a célkorosztályt legközelebb(bár azon belül sem kellenél mindenkinek, nekem fiatalon sem jöttek be az ilyen pasik).
2017. aug. 7. 13:02
 33/38 anonim ***** válasza:

Az ápolt alap. Nekem speciel tetszik az öltöny, szerintem egy fehér ingben minden férfi sokkal jobban néz ki önmagához képest.

Az, hogy másokat irányít, nem tudom, mit takar. Főnök talán? Olyan aki nem tud semmit, de mindenbe beleugat, vagy van valós tudása, amire érdemes hallgatni? És milyen stílusban adja mindezt elő?

Cabrio-t megnézem, de soha nem ülnék bele, mert tönkremegy a hajam, a kontaktlencsém meg telemegy szarral. Meg nem szeretem, ha látnak. Az az autó lényege, hogy nem kell a többi emberrel törődni.

2017. aug. 7. 13:06
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

"Másokat irányító" - kiképzőtiszt talán? Nem, nem jönnek be az ilyen "majd én jól megmondom mindenkinek" típusú emberek.

Ha a cabrió egy mx-5 akkor azt elfogadnám esetleg. A pasi nem kell hozzá. :D

2017. aug. 7. 13:14
 35/38 anonim ***** válasza:

Nem minden nőnek - hogy a kérdésre válaszoljak.

Az én páromnak én tetszek (mondjuk inkább szeret) - öreg, beteg, szuzuskis farmeros...

2017. aug. 7. 15:17
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyenekre rá se nézek! Öntelt, egoista, nárcisztikus lehet szinte mind!
2017. aug. 7. 15:49
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Mindegyiknek nyilván nem, de sokkal több csajosnak tetszik, mint egy átlagruhás, Szuzukival járó ipse.
2017. aug. 7. 23:19
 38/38 anonim ***** válasza:

Ha barátságos és kiegyensúlyozott, akkor jöhet a másokat irányító, ápolt, sportos öltönyös férfi cabrióval.

Nem számít a magasság, örökölt testzsírszázalék. Az arcában a jó tulajdonságait látnám. Orálisan is szívesen kényeztetném. Bármikor kibonthatná a hajamat, és az ágyra teperhetne, izgalmas lenne vele, mert van kultúrája. Olyan csipkebugyit hordanék, hogy könnyen letéphesse rólam, amikor kedve tartja. A cabrioval gyakran időznénk az erdőben, a legromantikusabb lugasokban, ahol senki sem látja, mit csinálunk. Hosszúra nyújthatnám a combjaimat az ég felé. Mindent elkövetnék, hogy a legkészségesebb csaj legyek az életében.

Persze az elhanyagoltságból, igénytelenségből származó zsír, meg az ápolatlanság visszataszító. És nem kell.

2017. aug. 8. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!