Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másokat irányító, ápolt, sportos öltönyös férfi cabrióval minden nőnek tetszik?
Ezeket a válaszokat meg kellene mutatni azoknak, akik szerint a lányok az ilyenekre buknak.
A legtöbb nő nem hülye, átlát a szitán, és hamar levágja, hogy a kabrió meg a mások irányítgatása egy kompenzálás (mint ahogy általában a túlzott mértékű kondizás is az). Lehet arra is számítani, hogy idióta gondolkodásmódja lesz az emberünknek, és esélyes az is, hogy az élet más területein egy balek.
Tiniknél, meg idióta fodrász-recepciós-műkörmös huszonéveseknél persze baromi nagy sikere lenne, de felnőtt nőknél ez nem válik be.
F
A másokat irányító alatt mit értesz, hogy főnök? Mert abban nem látok semmi rosszat.
Abban sem, ha valakinek cabriója van, ha van pénze és megteheti, miért ne legyen? Ettől rossz ember lesz? Ki ne akarna jó kocsit, ne legyetek már álszentek :D Ez a leírás még semmilyen belső tulajdonságára nem enged következtetni, max arra, hogy határozott típus, előbb meg kéne ismerni és utána véleményt alkotni.
Szerintem pont azok a kommentelők felszínesek, akik ennyi leírás alapján már véleményt alkotnak valakiről...
Te se vagy hüle 11-es mi? Az ostobaságért többször sorbaálltált, mi? 😎
Elárulom neked ma már a fodrasznak érettségi kell h legyen a szakma elkezdéséhez, ami utána 3 éves, a recepciós hölgy minimum két nyelven beszél, a muűkörmös csajnak lehet több diplomája van, de ezt szereti csinálni. 😊
Barlangban élsz? A kérdés költői volt. 😘
A többszöri szóismétlésért (lásd. mi), bocsánat.
De, nagyon rühellem az általánosító, másokat katwgorizáló embereket..
Soha nem tudhatod, ki kicsoda, a figlalkozása után meg pláne nem.
Nem hiszem el, itt mindenki azt hiszi, hogy egy gazdag pasi csakis nagyképű idióta lehet? 😂 Én nem tudom, milyen körökben mozognak itt egyesek, de én nagyon sok rendes, értelmes gazdag fickót ismerek. Sőt, a leggazdagabbak(svájci ismerőseim) pont a legszerényebbek, udvariasabbak. Ha valakit csak azért leírnék, mert cabriója van, az engem minősítene...
Amúgy a "másokat irányítgatós" rész nekem sem tetszik, de ezt mire kell konkrétan érteni? Vannak vezető típusú emberek, amíg ez nem csap át lekezelő stílusba, addig teljesen rendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!