Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megfigyeltétek, hogyha valaki lefogy és sportos lesz, fényévekkel jobb nő/férfi lesz- de mi lesz a petyhüdt bőrrel?
Nézegettem egy pár ilyen videót magamnak, lelkesítésképpen:
https://www.youtube.com/watch?v=DlgdwadeIQ0
Sokan azt írják, hogy el kell fogadni, amilyenek vagyunk, de mindig azt látom, hogy igazából nem az elfogadás a jó út, hanem a küzdés.
Ti mit gondolnátok, ha egy csinos lány bevallaná, hogy régen 40 kg-val kövérebb volt és ez valamennyire meg is látszik pl a hasbőrén?
Én értékelném, megállapítanám, hogy ez a nő tud küzdeni, sokakkal ellentétben nem csak a szája jár/nyavajog, hanem tesz azért, hogy jobb legyen.
Úgy gondolnám, hogy az élet más területein is hasonlóan "működik", és ez nagy-nagy plusz lenne a szememben.
Csak az a gond, hogy én nő vagyok... nem tudom, hogy a pasik is így gondolják-e.
Nem tudom, én is azon morfondírozom, hogy fogyjak-e tovább. 9 kg lement, maradt kb sok (25-30), és a mellem már most lóg. Nem szexin, olyan nagyisan.
Mindent megteszek, hogy ne lógjon a bőröm, iszok rendesen, sok zöldséget eszem, elkezdtem mozogni is, krémeket is használok... nem tudom, mi lesz.
azoknak lesz olyan a bőre, akik nagyon sokat fogynak.
sajnos azzal már nem lehet mit kezdeni, ha fogyás után lóg a bőr. egyedül műtéttel lehet eltüntetni. én ezt is tenném, mert úgy érezném teljesnek a sikert. de persze erre nem mindenkinek van pénze, meg nem mindenki akarja.
hülyeség lenne azért nem fogyni, mert esetleg majd lóg a bőr. valóban nem szép látvány, de ezért nem szakítanék. azt gondolnám hogy kitartó, ami pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!