Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért vannak kiakadv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért vannak kiakadva hogy a nők többsége nem szereti az alacsony/vézna/túlsúlyos férfiakat mikor az ideál mindig is a magas, erős férfi volt?

Figyelt kérdés

Ha megnézzük, kulturálisan a történelem során a nőideál mindig változott. Az őskorban, a falfestmények meg a szobrok (pl. Willendorfi vénusz) alapján a telt nők voltak vonzók, mivel ez jelezte a termékenységüket. Az antikvitásban és a reneszánszban a teltkarcsú nők, majd később a soványak. De pl. a feketéknél mindig a nagy fenekű, széles csípőjű nők voltak a népszerűek, az ázsiaiaknál a soványak stb.

Ezzel szemben a férfiideál mindig és minden kultúrában a magas, erőt sugárzó, jó kiállású, izmos férfi volt. Gondoljunk csak a régi szobrokra, festményekre, istenség, hős ábrázolásokra. Mindig erős, hősies férfit mutattak. Régen amikor a férfiak keményen dolgoztak és háborúztak is elképzelhetetlen volt, hogy egy férfi gyenge, vagy túlsúlyos legyen, mivel akkor gyakorlatilag életképtelennel minősült. Tehát a nőkbe beleivódott, hogy ilyen férfi az ideális ilyet keresnek.

A mai férfiak akik nem felelnek meg ennek az ősi férfiideálnak, miért hiszik azt, hogy ez csak a mai nők elvárása mikor ez mindig is így volt?

2017. aug. 4. 15:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9es teljesen igazad van amúgy! Én is tudom magamról hogy személyiségbe még nem vagyok ott ahol kéne de rajta vagyok az ügyön;)
2017. aug. 4. 15:14
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

Túl kéne lépni már a múltbéli berögződésein és a jelenben kéne élni.

Mindjárt jön sok olyan pasi, aki azt fogja mondani, hogy akkor a nő végezzen mindent a háztartásban..stb..

A szépség szubjektív. Mindenkinek más tetszik más az ízlése.

A magasság genetika kérdése, az én párom se magas, 172 centi mégis szeretjük egymást.

A kövér pasik is találnak párt maguknak, vagy pedig a kapcsolatuk nem ér véget, ha a kapcsolat alatt híztak meg annyira.

Igaz ugyan, hogy a mai modern társadalmi életvitel egy nagy fertő. Sz..r kaják, lusta egészségtelen életmód, kifogások garmadája, rossz levegő és víz minőség.

Annak idején a férfia háborúztak, sportoltak, edzették magukat, nem volt idejük meghízni nagyon, plusz azért az akkori életvitel egészségesebb volt, nem voltak műdolgok a kajákban.

De ez az állítás a nőkre is ugyanúgy jellemző.

A betegség miatti hízás, fogyás külön kategória.

2017. aug. 4. 15:14
 13/29 anonim ***** válasza:
11%
12es ezzel viszont nem értek egyet. Szar kaják??? Mindenki saját maga választha meg azt hogy mit eszik. Nem muszaly a boltban a chipset csokit kolat megvenni. Van ott tojas turo tej zoldseg csirkehus rizs is;)
2017. aug. 4. 15:17
 14/29 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagyunk kiakadva. Csak az a nagy harci helyzet hogy ti panaszkodtok hogy jaaaaj megcsalt, jaaaaaj megvert, jaaaaaj nem úgy viselkedett velem a párom ahogy szeretném, és még sorolhatnám. ¬_¬ Én vézna vagyok mint az atom. Sőt még kocka is. ;) Szóval nem a nők álma. De én legalább nem hisztizek ha lekoptatnak vagy egyebet csinálnak velem. :)
2017. aug. 4. 15:17
 15/29 A kérdező kommentje:

Igazad van, a mai életvitel is lehet az oka. Régen a férfiaknak esélyük sem volt elhízni vagy ellustulni. De mikor a férfiak ugyanazt csinálják mint a nők nem is csoda ha testileg is elgyengülnek. Viszont a baj az, hogy így a személyiségük is egyre elnőiesedik.

2017. aug. 4. 15:21
 16/29 anonim ***** válasza:
59%

"muszály" helyesen muszáj

Kár, hogy még mindig ott tartunk, hogy csak idáig terjed a rossz kaja, hogy édesség meg chipsz.

Ha az ember egészségesen akar élni, akkor sok zöldséget, gyümölcsöt, lassan felszívódó szénhidrátokat, barna rizst..stb. lenne jó ennie, ami pénztárcafüggvénye.

Hiába szeretne az ember biokajákat, meg egyebeket venni, ha nem engedheti meg.

Sokkal jobb és egészségesebb az a kenyér, amit te magad sütsz, de vagy nincs rá időd, vagy a hozzávalók drágábbak, mint mondjuk egy fehér kenyér ára.

Szóval a sz..r kaják nemcsak a nasikra és a cukros löttyökre értetendők!

2017. aug. 4. 15:24
 17/29 anonim ***** válasza:
55%

Most gyorsan kidumálod, hogy az nem, de a férfiaknál igen. Aha. És sosem volt divat a kövér férfi, pedig dehogynem a királyok, nemes uraknál egy időben pont, hogy ez volt a "menőség". Harisnyás férfit sem látsz manapság...

2017. aug. 4. 15:24
 18/29 anonim ***** válasza:

De ott is csak a tehetősebbek tudtak elhízni a mértéktelen zabálástól.

Katonáknál, meg parasztembereknél ritka volt szerintem a kövér ember

2017. aug. 4. 15:26
 19/29 anonim ***** válasza:
A hozzászólásomra a kérdésben leírtaktól eltérő férfiideálokkal kapcsolatban még nem válaszoltál.
2017. aug. 4. 15:29
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez egy butaság az egész mindig minden változik.

De egy dolog biztos a túlsúly az soha nem természetes, az hogy valaki kövér elhízott, pufi dagadt azaz ő baja, és ha azért nem talál magának valakit akkor tegyen ellene.

Kivételt képez ez alól az ha valaki egészségügyi probléma miatt hízik vagy pufi.

Igen a normális az lenne....

ha a férfi magasabb izmosabb lenne, legalább is sportos testalkat ha nem is nagy izmok

a Nők pedig szintén karcsúak legyenek ne legyenek elhízva és azért látszódjon, hogy mellük is van.

2017. aug. 4. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!