Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked is felcsillan a szemed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked is felcsillan a szemed ilyenkor, hogy mi van ha te vagy az?

Figyelt kérdés

Mikor kiírnak egy kérdést, amiben megjelölnek egy személyt, akire nem mernek ráírni, nem merik leszólítani, csak szemezni szoktak stb. de nagyon vonzódik már hozzá és örülne ha összejönne a dolog, csak nem mer kezdeményezni.

Bele gondoltál már, hogy mi van ha egyszer majd rólad lesz szó? :)

Bevallom én sokszor beleélem magam a célszemély szerepébe, eljátszok a gondolattal hátha én vagyok "az"

Soha nem lehet tudni :D

2017. aug. 3. 22:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%
#ezek szerint csak úgy jönnek-mennek naponta... :D
2017. aug. 4. 05:48
 22/23 anonim ***** válasza:
18%
Gondolom, neked 2 bites a gondolkodásod. Most írjam ki mindig, hogy amikor van? Vicckosár vagy!
2017. aug. 4. 07:49
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer olvastam egy ilyen sztorit, igaz, az még nem gyk volt, régebbi a dolog. :D Ilyen "true story olvasók küldték be" rovatban még kamasz fejjel.

Voltak a hetilapokban ezek a "téged kereslek" rovatok, ha még emlékszel. Csajban hozzád hasonlóan felmerült, hogy mi van, ha egyszer valaki őt keresi. Onnantól totál megszállott lett, tömegközlekedésen állandóan vadul nézelődött a megszokott olvasás/telefonozás helyett, otthon meg megszállottan bújta az újságot, hogy ő biztosan így fogja megtalálni a "nagy ő"-t. Aztán persze egyszer eljött, hogy valóban felismerte magát a hirdetésben. Teljesen kétségbe esett, hogy úristen, most mi lesz, mi van, ha nem is tetszik majd, és elrontja az egészet stb stb... barátnők felkészítették, új haj, új smink, dög ruhák, tip-top lett, mire jött a randi. A pasas meg úgy hajtotta el, mint annak a rendje, mert ő egy csöndes, nem műribi, szimpatikus leányzóval szemezett, és ő nem is hasonlít rá.

Asszem a sztori vége hepiend volt, hogy a csaj addig könyörgött egy újabb randiért, hogy bebizonyíthassa, hogy igenis ő volt a bizonyos, hogy a pasi nagy nehezen belement, aztán örömbódossá, de hajlok rá, hogy azt gondoljam, ez már csak a női magazinok tündérmesés továbbköltése. :D

2017. aug. 4. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!