Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked is felcsillan a szemed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked is felcsillan a szemed ilyenkor, hogy mi van ha te vagy az?

Figyelt kérdés

Mikor kiírnak egy kérdést, amiben megjelölnek egy személyt, akire nem mernek ráírni, nem merik leszólítani, csak szemezni szoktak stb. de nagyon vonzódik már hozzá és örülne ha összejönne a dolog, csak nem mer kezdeményezni.

Bele gondoltál már, hogy mi van ha egyszer majd rólad lesz szó? :)

Bevallom én sokszor beleélem magam a célszemély szerepébe, eljátszok a gondolattal hátha én vagyok "az"

Soha nem lehet tudni :D

2017. aug. 3. 22:33
1 2 3
 11/23 Lazy Lover ***** válasza:
78%
Èn nagy rajongoja vaok catchnek <3 @-}--
2017. aug. 3. 22:52
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

Utóbbi napokban láttam pár gyanús kérdést, amitől egy pillanatra gúvadt a szemem :D

31/f

2017. aug. 3. 22:53
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

A barátommal mindketten fent vagyunk az oldalon, de nem szoktunk kiírni kérdést. :D Illetve én szoktam, de azok sosem párkapcsolati témájúak. :)

21/L

2017. aug. 3. 23:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem egészen máskor csillanna fel a szemem.........

19/L

2017. aug. 3. 23:15
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

#Catch the Soul

mindenki tudja, hogy azokat a kérdéseket te írod ki saját magadról és válaszolsz is :D

2017. aug. 3. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Igen, én is szoktam így járni, kérdező. :D

De aztán mindig rájövök, hogy tuti nem rólam írták. 😅

18/L

2017. aug. 3. 23:30
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Erőteljesen kétlem, hogy valaha is bármilyen, de főleg ilyen jellegű kérdést írjanak ki rólam. Nem olyan típusú lány vagyok akinek titkos rajongói vannak:D
2017. aug. 3. 23:53
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
#17 Tudod mi a vicces CTS? Hogy egyik kérdésnél azt írod nincs senkid, másnál (pl itt) azt írod, hogy van :D de bizonyára egy nő sem tolong előtted. Jöhetsz a további 10 felhasználóddal lepontozni ;)
2017. aug. 4. 00:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nagyon gyakran volt, hogy valaki mesélni kezdte, a barátnője mennyire anyagias, és majdnem rávágtam, hogy "Te! Én ismerem azt a csajt! Csak nem az XYZ?"
2017. aug. 4. 02:44
 20/23 anonim ***** válasza:
13%
Ha azt írom van, akkor adott esetre értem, amikor van, te pacalarcú.
2017. aug. 4. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!