Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem akartok csak beszélgetni?
Vonattal járok munkába, és gyakran előfordul, mellém ülnek szánt szándékkal (máshol is van hely) fiatal férfiak (20-35 között), és megkérdik, szeretnék-e beszélgetni.
Többnyire szeretnék, általában szimpatikus az illető. Azonban az első kérdésük, hogy van-e párom. Amikor bevallom, igen, van, akkor megkapom, jajj, nem is szeretnének már inkább beszélgetni.
Miért nem lehet egy szimpatikus emberrel, akit jó eséllyel úgy se látsz többet, átbeszélgetni azt a fél órát, anélkül, hogy ne akarnád felszedni?
És nem ülnek át máshová, inkább csendben végigülik az utat, de hozzám nem szólnának, mert nem vagyok szingli.
Eddig egyedül idős bácsikkal volt szerencsém, azok tényleg csak beszélgetni szerettek volna :D
Meg vannak a bunkóbb alakok, (azokból szerencsére eddig kevesebb jutott), akiknek ha megmondom, van párom, de z nyugodtan beszélhetünk, az a válasz ´jajj, ne hazudj már, tudom, hogy nincsen, nem úgy nézel ki´.
Miért, hogy néz ki az a nő, akinek van párja?
(ha egyedül utazik)
Na az idős bácsik se semmik. 22 vagyok, egyetemet most fejeztem be.
Leül mellém egy ilyen 65 éves öregebb úr, a maga 50 kilójával. Néhány szót beszéltünk út közbe. Majd az út végére csak vette a bátorságot, és felhívott magához, hogy fizeti az utam Győrbe, csak találkozzunk már, egy kis kalandkára. :D
A pofám leszakad, jegygyűrű a kezemen, és van képe...:D
Sok ferfi akar csak beszelgetni. Nekem is van baratnom es szivesen beszelgetek barkivel ha ugy adodik, de mivel autoval jarok, ritkan ul be mellem csak ugy valaki :)
Akik oda mennek hozzad nyilvan felszedni akarnak nem beszelgenti. Azzal megse mehet oda hogy megdughat-e a mosdoban amig utaztok.
Ilyen ez a világ. :) De fordítsd meg a dolgot: te odaülnél valakihez csak beszélgetni? Szerintem már csak a félreértések elkerülése végett sem csinálnak ilyet az emberek. Nekem például eszembe sem jutna csak az idő elütése végett odaülni egy csinos fiatal nőhöz, mert biztos, hogy nyomulásnak venné. Szóval nem értem, miért csodálkozol. A nők egy része inkább arra hajlamos, hogy ott is nyomulást véljen felfedezni: egyszer útbaigazítást akartam csak kérni egy csajtól, de már a hellonál lepattintott... :D
Amúgy ha egyedülálló lennél, és megtetszik valaki a vonaton, te is jó néven vennéd, ha nem csak beszélgetni akarna, hanem ismerkedni.
Én szoktam így dumálgatni nőkkel. Nem szoktam megkérdezni, hogy van-e valakijük. Ha szimpatikus akkor esetleg az út végén megkérdezem, hogy szeretne-e találkozni valamikor.
De lehet nagyobb sikerem lenne, ha úgy indítanék ahogy a kérdésben szereplők.
Számomra az emberi kapcsolatok olyanok, mint az olyan tehervonat közlekedése, ami megáll egy állomáson, de továbbmegy és nem tér vissza oda többé.
Mindenkinek saját maga kell leélnie az életét, akkor meg minek nyitni akárkivel is egy 1, rossz esetben 2h-s beszélgetést?
Hiába szép, értelmes egy ember /és tényleg van olyan, akinek nem a * lenne az első dolga/, de minek beszélgetni, ha az kérészéletű?
És ti nők miért akartok olyan keveset szexelni az életben, még a párotokkal is?
Beszélgetni lehet sokat öreg korban majd akkor más nem marad...40/F
Én most a Balatonon elbeszélgettem egy foglalt nővel, de ha azt mondja mást csináljunk akkor sem menekültem volna el :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!