Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyi zavarja a nők testi hibái?
Szeretkezést illetően.
Mennyire lankad le attól a férfi,vagy ábrándul ki,vagy
inkább nem is szexel a nővel, ha mondjuk van narancsbőre, kisebb tulsúlya,sok anyajegye, stb...
Kit mi zavar ? Ami miatt inkább nem is szeretkezik.
Köszi
Engem nagyn felizgat egy kis narancsbőr a popsin, pont azért, mert nem tökéletes a test. Ettől még lehet nagyon formás, kerek az a popó, sőt...Nem gáz a stria sem, ha nem durván feltűnő. Mire eljutunk a szeretkezésig, jóformán minden porcikájába szerelmes leszek, szóval erről ennyit. :) Anyajegy sem gáz, csak ne legyen bibircsók, meg szőrös, kitüremkedő. :D
29F
azért töröltettem ki,mert oltári fa>szság volt.
Csak úgy,mint a második kommented.
De örülök,hogy ennyire érdekel a kérdésem és visszasomfordálsz sunyiban.
Ennyi energiával válaszolhattál is volna.
A kérdésre.
és a másodikat is jelentettem.
A válaszoló " veszekedni akar" opcióval.
Pont,mint az elsőt :)
puszi
Most őszintén: kit érdekel? Foglalkozzanak a saját testi hibáival :D
Ami hiba az egyiknek, nem biztos hogy hiba a másiknak is.
Általában ruhában is látszik, ki milyen alkat, ha valaki nem szexel, mert narancsbőrt lát, az ne puncival játsszon, hanem kisautóval :D
hát...azért még így is nehezen engedném meg magamnak,hogy szexeljek.Néha úgy érzem, azt csak a "látszólag tökéletes" testű embereknek "szabad" és ők "érdemlik meg".
Valamelyik nap néztem amatőr szexvideót és egyfolytában azzal voltam elfoglalva,hogy milyen csúnya lábfeje van a nőnek és hogy van olyan pasi,aki ezt nem nézi/látja? Nekem szerencsére nagyon szép lábfejem van és pont ezért olyan erős "tiltás" fogalmazódott meg bennem,hogy : hogy képes ez a csaj ilyen "ronda" létére szexelni ?
Hogyan állítsak az agyamon,hogy ne gondolkodjak ilyen betegesen és szélsőségesen ? Tisztában vagyok vele,hogy nem szép dolog,amit leírtam és valahol szégyellem is,hogy ilyenek kavarognak a fejemben, de pont ezért írtam le,mert szeretnék rajta változtatni.
Én is tudom,hogy ez nem normális és nagyon szeretnék normálisan hozzáállni ehhez a témához.
Hogyan fordíthatnám a figyelmemet a valóban fontos dolgokra és hogyan tudnám figyelmen kívül hagyni ezeket a hülyeségeket ?
Ismerkedj és randizz sokat. Aztán csak lesz valaki, aki belsőre és külsőre is bejön. Próbálkozz!
Ha beleszeretsz valakibe, nem fognak érdekelni ilyen hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!