Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főzni nem tudó férfiakat mennyire zavarja, ha egy nő nem szeret főzni?
Utálok főzni. Nem tudok és nem is akarok. Ezen kívül bármit megcsinálok (na jó, port törölgetni is eléggé utálok mert folyton pakolászni kell hozzá).
Együtt főzéssel nem lenne bajom, de bele kell kalkulálni, hogy igencsak a konyhasegéd munkák részét tudnám csak kivenni. Szóval kell valaki nálam hozzáértőbb személy aki a dolog oroszlánrészét csinálja és ebben szívesen segítek neki, pepecselek vele a konyhában, de ha ő sem főz akkor tőlem is hiába fogja várni.
Én csak pár éve főzök, pedig elmultam 30 és nő vagyok. Nem nagy dolog főzni. Csak akarás kérdése. Most már bármit elkeszitek. Az olyan ferfiakkal nem kezdenek, akiknél elvárt dolog a napi konyhatunder szerep.
Nyugodtan kérdezd meg. Az ismerkedés lényege, hogy megismerjetek egymást. Ha emiatt dob, akkor te jártál jól.
Esetleg bevethettek egy közös főzést is.
Anno, mikor ismerkedos szakaszban voltam, férfiak is ajanlották ezt a programot.
Talán megkedvelteted vele. Ha végképp elzárkózik, akkor ennek megfelelően osszatok majd be a házimunkat.
Azt tanácsolom, nézd meg a lakását. Ha rend és tisztaság van, akkor nem zavarna a nem főzés. Ha a lakása olyan, mint ahol bomba robbant, akkor viszont erősen elgondolkoznek a közös jövőn. Illetve nem, hanem azonnal felejtős lenne.
Van akinek nem fontos....
Nekem fontos hogy egy nő tudjon főzni, én szeretem a hagyományos női-férfi szerepeket.
Nő főz, házimunkát végez, férfi végzi a ház körüli teendőket, fűnyírás, kert, fák gondozása, autóval kapcsolatos dolgok, apróbb javítások.
Persze emellett én is tudok minimálisan főzni, és a nőnek sem kell profi szakácsnak lenni. De egyébként is, lehet együtt is főzőcskézni!
Én tuti kiábrándulnék ha mondjuk a nő aki tettszik nem főzne soha, mert azt mondja nem tud, vagy mert lusta.
#7: és télen mit csinálsz a kertben? :)
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen nincs kert.
Autóval teendők? Mi? Elvinni a szervizbe vagy lemosatni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!