Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főzni nem tudó férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főzni nem tudó férfiakat mennyire zavarja, ha egy nő nem szeret főzni?

Figyelt kérdés
Nem azt nem mondom, hogy nem tudok, nem vagyok egy konyhatündér, de recept alapján sikerül finomat főzni. Viszont valahogy nem szeretek pepecselni a konyhában, inkább olyat főzök, ami gyorsan elkészül. Sütit sütni mondjuk egyáltalán nem tudok, nem próbáltam soha. Olyan férfival alakul valami komolyabb, aki mindig kaját rendel, vagy melóban eszik, sose főz otthon. Most felmerül a kérdés, hogy miért nem kérdezem meg őt, de egyszerűen nem mertem. :D A férfiaknak ez tényleg egy fontos szempont, hogy a nő konyhatündér legyen?
2017. máj. 27. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
14%

# 19

Éppen ez az, a nőnek is kell már ekkor a konyhában otthon lenni vagy telefonál apucinak, hogy jöjjön haza, hogy melegítsen egy kis tejecskét, mert ő fél a konyhába bemenni meg facebukozik éppen?...nem érted még mindig a jelek szerint...vállalj kaktuszt szerintem gyerek helyett;)

2017. máj. 27. 22:12
 22/25 anonim ***** válasza:
11%

Ha egy nő nem tud főzni az elég szomorú képet vetít előre arról hogy hogyan fogja majd ellátni a gyereket amíg nem vagyok otthon. Segítek: sehogy.

Egy nő aki nem tud főzni kb annyira vonzó mintha egy hímtag nőtt volna a homlokára. Sajnálom azon férfitársaimat akiknek ilyen redneck nő jutott.

2017. máj. 27. 22:29
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Drága #22: és te hogy látod el a gyereked, míg a nő nincs otthon mondjuk munka ügyben?
2017. máj. 27. 22:36
 24/25 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Meggyőződésem szerint a közös főzés az ismerkedés szakaszában igen jó program, kiderül belőle, mennyire tudtok együtt dolgozni stb.

Aki olvasni tud, főzni is tud. Arra van a szakácskönyv, nem?

Látom, kitört a vita, mi is az "igazi", a "normális", az "egészséges" munkamegosztás a pár tagjai között. Párkapcsolati modellek küzdenek életre-halálra... ugyan. A kérdező nem összeugrasztani akart Titeket.

Megjegyzem, a mai modern férfi a gyerekszülés+szoptatás kombón kívül minden női munkát megtud csinálni. Igen, a vasalást is :) Úgyhogy nem kardinális kérdés, hogy tud-e főzni a nő.

Kedves Kérdező, kezdd omlós rácsos almás sütivel, ha fejlődni akarsz. Hiperegyszerű, és sikert aratsz vele.

Üdv Ԙ

2017. máj. 28. 00:00
 25/25 Fish1 ***** válasza:

Szerintem mondd el neki mindenképpen.

Vagy azt mondja, hogy nem zavarja, mert tényleg nem zavarja. Vagy azt mondja, hogy nem zavarja, és abban bízik, hogy ő majd megváltoztat. Vagy zavarja, és nem kezd veled emiatt. Amúgy én se vagyok konyhatündér, de ezzel a 3. változattal még nem találkoztam, pedig minden pasinak még az ismeretség legelején el szoktam mondani ezt. És azt is, hogy gyereket sem akarok.

Ha nem mondod el neki, akkor azzal esetleg azt kockáztatod, hogy a pasinak igénye ez, és majd ezen fog menni a balhézás, ha nem tudja ezt elfogadni. Annyit meg nem ér az egész szerintem. A korrektség szerintem fontosabb. Megfelelésből csinálni, meg saját magadat belekényszeríteni olyan dologba, amit nem szeretsz csinálni, szintén értelmetlen, mert ettől te fogod rosszul érezni magad.

2017. máj. 28. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!