Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főzni nem tudó férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főzni nem tudó férfiakat mennyire zavarja, ha egy nő nem szeret főzni?

Figyelt kérdés
Nem azt nem mondom, hogy nem tudok, nem vagyok egy konyhatündér, de recept alapján sikerül finomat főzni. Viszont valahogy nem szeretek pepecselni a konyhában, inkább olyat főzök, ami gyorsan elkészül. Sütit sütni mondjuk egyáltalán nem tudok, nem próbáltam soha. Olyan férfival alakul valami komolyabb, aki mindig kaját rendel, vagy melóban eszik, sose főz otthon. Most felmerül a kérdés, hogy miért nem kérdezem meg őt, de egyszerűen nem mertem. :D A férfiaknak ez tényleg egy fontos szempont, hogy a nő konyhatündér legyen?
2017. máj. 27. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Bírom ezeket a "főzni nem tudó férfiakat", akik valójában csak lusták megfogni egy fakanalat.. :D
2017. máj. 27. 21:02
 12/25 anonim ***** válasza:
12%

Baromira zavaró és égés már ha azt nézzük, hogy egyszer gyereket is akar e nő.Majd tömi persze műkajával és kész a tápos kölök:DDD

Olyan meg, hogy nem szeret az nincs, inkább lusta baromira még megpróbálni is és ennyi.

Ez egy olyan dolog, ami a nőiesség egyik része, amiért is fel lehet rájuk nézni.

Másik oldalt lesve meg miféle férfi, aki a csavarhúzót sem ismeri vagy használni sem tudja...egy "egészséges" sánta szerűség.

2017. máj. 27. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
1%
#9 elvinni a szervízbe na téged biztos jól átvágnak a szerelők tipus vagy, egy légszűrőt kell cserélni és elhiszed hogy kipufogó agy tömítés hibás . Télen meg havat kell lapátolni a hidegben vagy hómarózni... Kérdező én valamennyire tudok, nálam bénább lány zavaró, műkajában meg ki tudja mi van...jártam én már az ország leghíresebb éttermének konyháján (oda rendelik a pizzát )
2017. máj. 27. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
24%

Pedig az nem okoz fáradtságot. Pl. szívesen elfenekelem vele a lányt, ha erre vágyik. :)

2017. máj. 27. 21:12
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Vega vagyok és gyorsan elkészítem a legtöbb kaját. Ha heti 1-2x főzöl, akkor már király lennél a szememben.
2017. máj. 27. 21:17
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Engem annyira untat, hogy eret tudnék vágni. Minden mást megcsinálok, lakásban lakom, gyereket nem akarok, úgyhogy egy ideje már nem stresszelek ezen.

De gondolom, nálam van összefüggés, hogy nem érzem magamban ezt a gondoskodó dolgot. Takarítani szeretek, de bolond módra, kb fogkefével csempesikálás, de etetni valakit nekem tök kiábrándító. Akaratlanul is az jut eszembe, hogy nem felnőtt az, akinek enni adok. Kisállat vagy kisgyerek.

2017. máj. 27. 21:22
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, előbb utóbb kénytelen leszel, de nagyon nem fogod akkor szeretni. És lesz gyereked, akit etetni kell, főzni kell rá, stb.

Valószínű, azt sem fogod szeretni.

Még idejében gondold meg, mibe vágsz bele, másoknak való megfelelés miatt, vagy mert a barátnőknek is van már, ezek miatt sosem.

2017. máj. 27. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#13: te biztos nmindenhez értesz. Mindenfele műszaki cucc szerelesehez, értesz a villany, víz, gáz szerelesehez, sőt orvos és ügyvéd is vagy egy személyben.

Te leginkább egy himsivunisztia vagy, aki előre megmondja ki mihez ért, és az autója az egoja és farka hisszabbitasa, mert valós onbizalma nincs.

2017. máj. 27. 21:44
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

#pofibuki: a gyereket a pár közösen akarja és közösen gondoskodnak róla. Leszámítva a szoptatást.

2017-ben a nőnek a konyhában a helye felfogással nem fogsz túl nagy sikereket aratni

2017. máj. 27. 21:46
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#19 de azért azt is vegyük figyelembe egyszerre csak 1 ember lehet gyesen na meg a hölgyeknek jár a szülési szabi
2017. máj. 27. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!