Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyi zavarja a nők testi hibái?
Szeretkezést illetően.
Mennyire lankad le attól a férfi,vagy ábrándul ki,vagy
inkább nem is szexel a nővel, ha mondjuk van narancsbőre, kisebb tulsúlya,sok anyajegye, stb...
Kit mi zavar ? Ami miatt inkább nem is szeretkezik.
Köszi
Sajnálom, hogy 31 évesen nem sikerült odáig eljutnod, hogy ne érdekeljen 2 anyajegy. Ez egyáltalán nem nagy szépséghiba...
21/L
Úristen XDDDDD 31 évesen hány férfival voltál, hogy ilyen baromságokkal foglalkozol? Én nem sokkal, de még így is tudom, hogy a legtöbb pont leszarja ezeket a dolgokat, pláne már szex közben.
Akinek lekonyul mert meglátja a narancsbőrt, az valószínűleg alapból is merevedési gondokkal küzd, lol.
Engem nem érdekelnek az ilyen baromságok és megmondtam a páromnak is, hogy fogalmam sincs, mi az a narancsbőr, sőt, még csak nem is akarom tudni, mert Ő úgy jó ahogy van nekem. Nem egy testtel vagyok együtt, hanem egy emberrel. Pont.
26/F
31 éves vagy? Nekem ilyen fóbiáim tini koromban voltak, ill. amíg nem voltam senkivel.
Az összkép számít, nem a kis részletek, hogy mekkora a feneked meg ilyenek. Ha arányos, csinos, ápolt vagy, nem egy kicsi narancsbőr vagy pár plusz kg fogja őket érdekelni. Kutyapózban meg a 2 anyajegyed érdekli őket lekevésbé. :)
igen, szűz vagyok még,tehát szerintem érthető,hogy ilyen "hülyeségek" okoznak gátlást.
( bár szűz nem e miatt vagyok,hanem szimplán még nem botlottam olyanba,akivel működhetne a dolog.Vagy a kémia nem volt meg,vagy a távolság szólt közbe )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!