Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyi zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyi zavarja a nők testi hibái?

Figyelt kérdés

Szeretkezést illetően.

Mennyire lankad le attól a férfi,vagy ábrándul ki,vagy

inkább nem is szexel a nővel, ha mondjuk van narancsbőre, kisebb tulsúlya,sok anyajegye, stb...

Kit mi zavar ? Ami miatt inkább nem is szeretkezik.

Köszi

2017. aug. 1. 13:22
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
nem volt kár.nincs titkolni valóm.legalábbis engem nem zavar, ha tini problémának diagnosztizálják .
2017. aug. 1. 13:44
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen, ezek neked problémák? Az baj.
2017. aug. 1. 13:58
 13/40 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy 31 évesen nem sikerült odáig eljutnod, hogy ne érdekeljen 2 anyajegy. Ez egyáltalán nem nagy szépséghiba...

21/L

2017. aug. 1. 14:05
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Úristen XDDDDD 31 évesen hány férfival voltál, hogy ilyen baromságokkal foglalkozol? Én nem sokkal, de még így is tudom, hogy a legtöbb pont leszarja ezeket a dolgokat, pláne már szex közben.

Akinek lekonyul mert meglátja a narancsbőrt, az valószínűleg alapból is merevedési gondokkal küzd, lol.

2017. aug. 1. 14:05
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket minden zavarja,plusz 2kg is.
2017. aug. 1. 14:14
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelnek az ilyen baromságok és megmondtam a páromnak is, hogy fogalmam sincs, mi az a narancsbőr, sőt, még csak nem is akarom tudni, mert Ő úgy jó ahogy van nekem. Nem egy testtel vagyok együtt, hanem egy emberrel. Pont.

26/F

2017. aug. 1. 14:15
 17/40 anonim ***** válasza:

31 éves vagy? Nekem ilyen fóbiáim tini koromban voltak, ill. amíg nem voltam senkivel.

Az összkép számít, nem a kis részletek, hogy mekkora a feneked meg ilyenek. Ha arányos, csinos, ápolt vagy, nem egy kicsi narancsbőr vagy pár plusz kg fogja őket érdekelni. Kutyapózban meg a 2 anyajegyed érdekli őket lekevésbé. :)

2017. aug. 1. 14:18
 18/40 anonim ***** válasza:
A kövérség zavarna, ezért sohasem udvarolok kövér nőknek!
2017. aug. 1. 14:28
 19/40 A kérdező kommentje:

igen, szűz vagyok még,tehát szerintem érthető,hogy ilyen "hülyeségek" okoznak gátlást.

( bár szűz nem e miatt vagyok,hanem szimplán még nem botlottam olyanba,akivel működhetne a dolog.Vagy a kémia nem volt meg,vagy a távolság szólt közbe )

2017. aug. 1. 14:28
 20/40 anonim ***** válasza:
Aaaazigen 31éves nökent még szüz vagy azt hittem az ilyen lányok kihaltak:D akkor én még a 28évemmel jóvagyok:D
2017. aug. 1. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!