Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyi zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyi zavarja a nők testi hibái?

Figyelt kérdés

Szeretkezést illetően.

Mennyire lankad le attól a férfi,vagy ábrándul ki,vagy

inkább nem is szexel a nővel, ha mondjuk van narancsbőre, kisebb tulsúlya,sok anyajegye, stb...

Kit mi zavar ? Ami miatt inkább nem is szeretkezik.

Köszi

2017. aug. 1. 13:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Hát, így akkor elég nehéz lesz...
2017. aug. 1. 14:31
 22/40 A kérdező kommentje:
teljesen jó vagy :)
2017. aug. 1. 14:31
 23/40 anonim ***** válasza:
Pszichológust ajánlok, nem plasztikai sebészt.Mondom úgy,hogy nekem az arcomon volt egy kis világos anyajegy,amit leműtettem,de inkább eü okokból,mert pattanás nőtt ki rajta és elfertőzödött.
2017. aug. 1. 14:34
 24/40 anonim ***** válasza:
44%

Nőként kérdezem, hogy hogy bírtad ezt ilyen sokáig? Én is később vesztettem el, mint az átlag, de ez a 31 év kicsit meredek még nekem is. Nem tudod, miről maradtál le. :)

De azt sem értem, hogy hogy a fenébe nem találtál senkit. Akár alkalmi kapcsolatot is. Nem hajtott a kíváncsiság? (Most biztos özönlenek a privát levelek.)

2017. aug. 1. 14:34
 25/40 anonim ***** válasza:
#25 Lehet. Én átlagos kinézetű vagyok, férfiak szerint szép, csinos stb. mégsem adtam magam könnyen.
2017. aug. 1. 14:44
 26/40 anonim ***** válasza:
Elég érdekesen adagolod az infót:) Előbb még kutyapózban nem mered, most meg szűz vagy. Vagy is, sehogy nem mered, csak apró jelentéktelen hibákat keresel magadon. Így folytatod, mindig lesz ok, miért ne.
2017. aug. 1. 14:44
 27/40 A kérdező kommentje:

attól,mert szűz vagyok,attól miért ne tudhatnám,hogy kutyapózban mit lát a pasi ???

nem is értem ezt a logikát....de úgy néz ki,az nincs is...

nem a szűzességemen szeretnék rugózni,mert nem ez volt a kérdésem, bár sokan padlót fognának,ha látnák a külsőmet. Pozitív értelemben. De ilyen irányú megerősítésre nincs szükségem.

Szeretném,ha csak a kérdésre válaszolna az,aki ír.

Köszi.

2017. aug. 1. 14:47
 28/40 anonim ***** válasza:

Na most elsütöm a bullshit-ágyút, de én tényleg így gondolom: ha szeretem, akkor kívánni fogom és akkor nem fogok belőle kiábrándulni, pláne nem ilyen semmiségek miatt, mint amiket felsoroltál.

Egyszer volt olyan, hogy szexeltem egy nővel, akivel semmiféle érzelmi kapcsolat nem volt, nála pl. kiábrándított, hogy nem voltak szép mellei, hát, igazából csúnyák voltak, le is lankadtam tőle, de ha szerelmes lettem volna, akkor ez sem zavart volna egyáltalán.

2017. aug. 1. 14:48
 29/40 A kérdező kommentje:

nőként én is így gondolkodom,hogyha szeretem,akkor semmi sem zavar,legalábbis nem tudok olyat elképzelni.

de a férfiak ennél vizuálisabbak.

2017. aug. 1. 14:51
 30/40 anonim ***** válasza:

Á.....csak úgy jött le, kutyába nem, de másban gyakorlod:)

Igen, össze függ a szüzességgel és a szerelemmel a kérdésed.

Szerelmes vagy és szeretkezel, ilyen apróságokon nem fogsz rugózni. Szerinted, más emberek teste egy tökéletes remekmű?

Nem, senkié nem az. A szerelem, érzések, vonzalom teszik az ember szemébe a másikat tökéletessé, vonzóvá, kívánatossá.

2017. aug. 1. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!