Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, kitartanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kitartanátok a barátnőtök mellett ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Nemrég végeztem a fősulin, csak most tudtam elhelyezkedni. A párommal együtt vagyunk már 5 éve, ő dolgozik. Úgy terveztük, hogy még pár hónapig gyűjtünk pénzt, aztán kimegyünk Ausztriába dolgozni. Én viszont terhes lettem. A páromnak még nem mondtam el, de mindenképp meg szeretném szülni. Nem bírnám eldobni. Nyilván a kettő nem zárja ki egymást, de minden sokkal nehezebb lesz.Ti kitartanátok a barátnőtök mellett? Vagy nem tudnátok átérezni a helyzetet és elhagynátok?

23l

2017. aug. 1. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Védekezni luxus?! Tudom, elszakadt a gumi... egyébként hogy gondoltad, mire szülsz?

A párod pénzére, mert neked semmi bevételed nem.lesz szinte, mert egy percet sem dolgoztál... vagy ha elhagy mész anyuékhoz szobáért kuncsorogni?

Amugy ez nagy változás, és lehet, hogy ö elhagy, én nem tenném, mert kettön áll a vásár, de ö nem.én vagyok.

2017. aug. 1. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Dehogy hagynám el! Én is szeretnék már gyereket, csak nincs senkim.
2017. aug. 2. 05:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy elhagy, de arra számítsál, hogy egyedül fog kimenni, te pedig itthon maradsz a gyerekkel, esetleg Anyukádnál, gondolom, a szüleidre támaszkodhatsz. Ha nem próbálod nagyon a fiúra erőltetni magad, ha nem esel kétségbe amiatt, hogy esetleg itt hagyhat, akkor nem fog elhagyni, ha szeret. Egy lazább kapcsolatra készülj, aztán ha végleg hazajön, akkor összeházasodhattok, de lehet, hogy elvesz, mielőtt kimenne, de te ne akaszkodjál nagyon rá. Attól menekülni fog.
2017. aug. 2. 09:44
 14/15 anonim válasza:
ki persze, még örülhet is neki
2017. aug. 2. 19:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy ki, sőt örülnék neki. De te meg miért nem mondod már el, mire vársz? Feltéve persze, ha a párodtól van a baba.
2017. aug. 2. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!