Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kitartanátok a barátnőtök mellett ilyen helyzetben?
Nemrég végeztem a fősulin, csak most tudtam elhelyezkedni. A párommal együtt vagyunk már 5 éve, ő dolgozik. Úgy terveztük, hogy még pár hónapig gyűjtünk pénzt, aztán kimegyünk Ausztriába dolgozni. Én viszont terhes lettem. A páromnak még nem mondtam el, de mindenképp meg szeretném szülni. Nem bírnám eldobni. Nyilván a kettő nem zárja ki egymást, de minden sokkal nehezebb lesz.Ti kitartanátok a barátnőtök mellett? Vagy nem tudnátok átérezni a helyzetet és elhagynátok?
23l
Védekezni luxus?! Tudom, elszakadt a gumi... egyébként hogy gondoltad, mire szülsz?
A párod pénzére, mert neked semmi bevételed nem.lesz szinte, mert egy percet sem dolgoztál... vagy ha elhagy mész anyuékhoz szobáért kuncsorogni?
Amugy ez nagy változás, és lehet, hogy ö elhagy, én nem tenném, mert kettön áll a vásár, de ö nem.én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!