Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti kitartanátok egy teljesen reménytelen szerelem mellett?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok képes elfelejteni valakit, akivel tudom, hogy soha nem fog összejönni, tehát teljes mértékben plátói a szerelem már több, mint egy éve. Most jött az életembe egy másik ember, aki nagyon aranyos és szimpatikus, mégis mérhetetlen lelkiismeretfurdalásom van és nem tudom mit tegyek. Nem tudom, hogy van-e értelme annak, hogy egyáltalán megpróbáljam vele, hiszen tényleg szeretem az előbb említettet.2017. jún. 11. 10:22
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy kérdésedre kérdéssel válaszolok, de; miért is van lelkiismeretfurdalásod?
2/2 anonim válasza:
Ha valóban reménytelen(bár ehhez ismernünk kellene a pontos okokat) akkor nem.Egy életed van és miért szenvednél valaki olyan miatt,aki boldog nélküled? Semmi értelme nem lenne csak azt érnéd el,hogy tönkremennél lelkileg.Lépj tovább és becsüld meg azt,aki melletted lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!