Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszem nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszem nagyon sok pasinak, ha nincs bennem semmi különleges?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam kifejezetten szépnek, de adok magamra. Jó alakom van, vörösesbarna haj, fehér bőr, 22 vagyok és nem telik el úgy nap, hogy valaki ne próbálkozna be. Volt úgy, hogy egy vizsgám után a tanár meghívott egy kávéra meg a magánéletemről kérdezgetett. A viselkedésemmel nincs gond, kedves vagyok, mosolygós, bár kicsit visszahúzódó is.

Örülök neki amúgy, mert jól esik, hogy ennyi mindenkinek bejövök, csak nehéz elhinni. Azt sem szoktam észrevenni, ha valaki komolyabban akar tőlem valamit, mindig mások mondják :D

2017. júl. 31. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ha adsz magadra, és egy átlagos kinézetű lány vagy, akkor nem csodálom, hogy kapnak utánad.
2017. júl. 31. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisugárzás.

Ugyanez a helyzet velem is. Természetes smink (korrektiór, szempillaspirál), hétköznapi öltözködés, mégis mindenkinek tetszem, aki nekem tetszik.

Örülj neki egyébként, én is örülök :)

23

2017. júl. 31. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam még senki nem próbálkozott be. Jah de egy kezemen meg tudom számolni, talán az eddigi életem során mindösszesen kb. 3-an. A kisugárzásodon is sok múlik, bár biztos szép is lehetsz, hidd el, a kevésbé dekoratív lányoknál abszolút nem próbálkoznak ennyien...
2017. júl. 31. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen kérdéseknek mégis mi az értelme?

kevés lájkot toltak a fészbúkon, és most ide jöttél még egy kis egot polírozni?

2017. júl. 31. 19:44
 5/10 A kérdező kommentje:
A profilképemen kívül nincs is más kép rólam Facebookon :DDD és a lájkokat sem gyűjtöm
2017. júl. 31. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Most igazából panaszkodsz, vagy dicsekszel?
2017. júl. 31. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Hallottam már olyat pasitól, hogy pont az egyszerűsége tett bájossá egy lányt, úgyhogy lehet, hogy nálad is ez van. :) Sokkal vonzóbb, mint mikor valaki ilyen "mindenét kirakja, és folyton megjátssza az eszét, hogy bejöjjön másoknak" típus.
2017. júl. 31. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt a röpke alkalom, pöröghetsz a farkamon. 😃
2017. júl. 31. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Azert mert nagyon rosszul latsz valamit. Vagy magadat es valojaban ugy viselkedsz mint egy szuzkva, vagy nem probalkoztak nalad csak egyszeruen baratsagosak es felreerted. Vagy csak dicskeszel.
2017. júl. 31. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon gyönyörű lány vagy. Vörös haj vadító és szexi 😉 de sorry én verlek téged, mert az önbizalm erősítést nem netem keresem, pláne nem gyk. Bitchhh pls...
2017. aug. 1. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!