Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti férfiak, ti összejönnétek egy 20 éves lánnyal?
Szerintem nem sok olyan férfi van, aki nem szívesen jönne össze egy 20 évessel, kortól függetlenül.
Én 33 vagyok. Nehéz lenne olyan 20 évest találnom, akivel ne lenne köztünk nagy szakadék az eltérő világszemlélet, felfogás, érdeklődési kör miatt. De biztos van olyan, akivel meg összepasszolnánk. Attól, hogy értelmes, még nem biztos, hogy összeillünk. Igaz, én már jóval 25 felett vagyok.
21.: Én azt tapasztalom, hogy pont fordítva van, a 25 feletti, még egyedülálló nők többsége már jórészt biztosan el van "rontva" a sok laza kapcsiban, vagy a csalódásoktól. És a 30 éves srácok is, írom ezt magunkról.
Plusz 30 éves korára, olyan szilárd világnézete alakul ki az embereknek, hogy sokan nem képesek a leendő párjukhoz igazodni, ha 30 felett ismerkednek meg. Én ezt látom.
Természetesen mindenhol vannak kivételek.
Egy 20 éves fiatal személyisége, még sokat változik, ha mellette él az ember, házastársa, ebben "érnek össze". Természetes, hogy a másik milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!