Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogyha valaki melltartó nélkül vesz fel pólót utcára, és ez nagyon látszik?
Figyelt kérdés
Párom épp mondta, hogy látott egy nőt melltartó nélkül, csak simán pólóba, és hogy átlátszott a bimbója.
Erre jött az eltérés, hogy barátom szerint pólós idő van, hogy mászkáljanak, nekik férfiaknak is melegük van. Erre viszont én azt tudom válaszolni, hogy nekem is meleg van, és ezer más nő társamnak akit az utcán látok, mégis veszünk egy melltartót a pólónk alá.
2017. júl. 31. 15:35
11/13 anonim válasza:
Én is így megyek utcára, hogy nem veszek fel melltartót.
25F
12/13 anonim válasza:
Én nem veszek, mert minek? Utálom, kényelmetlen, és ittt hálisten értelmesebbek azdolog emberek annál, mintsem megbámuljanak.
Mellesleg nem csak én mászkálok melltartó nélkül...
Akinek meg nem tetszik, forduljon elel.
28n
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Furi, nem láttam még ilyet utcán.
utolsóelőtti: még jó :D
2017. aug. 1. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!