Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról, hogyha valaki melltartó nélkül vesz fel pólót utcára, és ez nagyon látszik?

Figyelt kérdés

Párom épp mondta, hogy látott egy nőt melltartó nélkül, csak simán pólóba, és hogy átlátszott a bimbója.

Erre jött az eltérés, hogy barátom szerint pólós idő van, hogy mászkáljanak, nekik férfiaknak is melegük van. Erre viszont én azt tudom válaszolni, hogy nekem is meleg van, és ezer más nő társamnak akit az utcán látok, mégis veszünk egy melltartót a pólónk alá.

2017. júl. 31. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar, ahogy szeret. Pont nem fogja érdekelni az emberek véleménye.

Az se biztos, hogy mindig látszódik a bimbó. Nekem is van itthon egy fehér toppom és nem mindig üt át.

Ha a csajnak nem volt kedve melltartót felvenni, hát nem volt kedve.

A te életedet ez mennyiben befolyásolja? Max okoztok egy kisebbfajta konfliktust, mert olyannal foglalkoztok, ami nem tartozik rátok.

2017. júl. 31. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Elég rosszul esne ha a párom ennyire megnézte volna egy ideges csaj csöcsét és akkora hatással lett volna rá, hogy otzhon a barátnőjének is elmeséli
2017. júl. 31. 15:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Második: Ez nálunk annyira nem téma, mindent megbeszélünk, megszoktam tőle, így nem is zavar, csak azt nem értettem én, hogy ez miért szokványos a barátomnak, engem sem lát soha így, mégis kint járok én is 33 fokba.
2017. júl. 31. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
3.: mert bejött neki. Kicsit naiv vagy
2017. júl. 31. 15:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Ő tényleg ilyen, mindent elmond, lehet bejött neki, vagy éppen úgy gondolta nem rossz,de hűséget fogadott nem vakságot.

Simán nézünk ketten is női alakokat pl, és elmondjuk kinek mi tetszik benne, vagy melyik jobb..

Szerintem nem annyira jó az sem, ha az ember mindenen hisztizik, ezer meg egy nő tetszhet még neki, és minden férfinek, nem kell túllihegni

2017. júl. 31. 15:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igénytelen ha lengedezik. Kis mellnél nem zavar, ha az utcán vagy nyaralóhelyen van; munkahelyen gáz.
2017. júl. 31. 16:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk van abban is valami, amikor olyan szép, hogy nem kell rá semmi, én azért sem mernék ki menni így, mert nem vagyok vele elégedett , vannak formás szép cicik.

[link]

2017. júl. 31. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes, főleg ha kicsi a melle vagy ha nagyobb, de szép feszes. Illetve ha nem szinte áttetsző pólóban csinálja ezt, mert az már közönséges inkább. Amúgy én is mentem utcán már melltartó nélkül mert leégett a hátam és nagyon fájt ahogy a bőrömet szorította. Annyira nem kell ügyet csinálni ebből, viszont munkahelyre szerintem se illő.
2017. júl. 31. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Na én pont az ilyen pólóra értettem hogy ehhez azért nem, mert itt konkrétan ki lehet venni mindent :D
2017. júl. 31. 16:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát amúgy igen, de én nézegettem képeket, és az összesből tök kilehet venni, egyébként ha szép cicid van, még nem is probléma, konkrétan van egy pólóm, amibe nekem is szép cicim van, melltartó nélkül,de én nem merek így, még otthonra is mindig veszek :D
2017. júl. 31. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!