Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogyha valaki melltartó nélkül vesz fel pólót utcára, és ez nagyon látszik?
Párom épp mondta, hogy látott egy nőt melltartó nélkül, csak simán pólóba, és hogy átlátszott a bimbója.
Erre jött az eltérés, hogy barátom szerint pólós idő van, hogy mászkáljanak, nekik férfiaknak is melegük van. Erre viszont én azt tudom válaszolni, hogy nekem is meleg van, és ezer más nő társamnak akit az utcán látok, mégis veszünk egy melltartót a pólónk alá.
Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar, ahogy szeret. Pont nem fogja érdekelni az emberek véleménye.
Az se biztos, hogy mindig látszódik a bimbó. Nekem is van itthon egy fehér toppom és nem mindig üt át.
Ha a csajnak nem volt kedve melltartót felvenni, hát nem volt kedve.
A te életedet ez mennyiben befolyásolja? Max okoztok egy kisebbfajta konfliktust, mert olyannal foglalkoztok, ami nem tartozik rátok.
Ő tényleg ilyen, mindent elmond, lehet bejött neki, vagy éppen úgy gondolta nem rossz,de hűséget fogadott nem vakságot.
Simán nézünk ketten is női alakokat pl, és elmondjuk kinek mi tetszik benne, vagy melyik jobb..
Szerintem nem annyira jó az sem, ha az ember mindenen hisztizik, ezer meg egy nő tetszhet még neki, és minden férfinek, nem kell túllihegni
Mondjuk van abban is valami, amikor olyan szép, hogy nem kell rá semmi, én azért sem mernék ki menni így, mert nem vagyok vele elégedett , vannak formás szép cicik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!