Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a GYK-n összejöhet szerelem?
20:
De szabad itt ismerkedni? Csak PM-ben ugye? Mert direkt kérdést nem írhatsz ki sajnos.
Abbol 199 egy szemely volt, raadasul ferfi.
21#
Két-harom éve, amikor én ismerkedtem itt, akkor még volt szerelem-szex kategória és ott nem törölték rögtön az ismerkedős kérdéseket. De ki lehet jatszani a rendszert. Pl.: verset kell írni, aminek a társkeresés a témája és csak annyit kell írni a kérdésbe, hogy jó-e a vers. Ha jó a vers, akkor a csajok majd maguktól írnak.
Catch the Soul:
ne higgy neki :D
23#
Ezt csak azok a férfiak terjesztik, akik még a neten sem tudnak ismerkedni. Én azoknak a nőknek a nagy részével beszéltem telefonon, webkamerán, néhánnyal személyesen is beszéltem. Van egy-két hapsi, akik nőnek adják ki magukat, de azokat a második mondatnál ki lehet szűrni.
az oldal néhai pszichológus nője ha jól tudom lassan 3 éve együtt van a pasijával akit itt szedett fel.
vagy a srác szedte fel őt? nem tudom.
azt viszont tudom hogy a gyerek valami női névvel trollkodott itt anno, és úgy jöttek össze :D
amúgy nekem innen eddig 2 kalandot, és 1 komolyabb kapcsolatot sikerült összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!