Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt a GYK-n összejöhet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a GYK-n összejöhet szerelem?

Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy valakinek sikerült a párját megtalálnia?
2017. júl. 27. 19:29
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Nekem már csak ez maradt:D
2017. júl. 27. 20:21
 12/49 A kérdező kommentje:
Ne add fel, sok jó csaj van egyedül, vagy társas magányban.
2017. júl. 27. 20:26
 13/49 anonim ***** válasza:
Én is keresem a párom.
2017. júl. 27. 20:28
 14/49 anonim ***** válasza:
Jaa én nem vagyok magànyos kicsit ilyen magamnak való ember vagyok:) ja meg reális:) meg túl kényelmes:D
2017. júl. 27. 20:29
 15/49 anonim ***** válasza:
Én nekem sehogy se sikerül, pedig rugalmas vagyok, határozott, munkahelyen nem tudok ismerkedni, mert egyedülálló nőket eleve nem vesznek fel. Utcán meg nem fogok 36 évesen. Pedig amúgy mindenem megvan. Nem vagyok ronda, teljesen átlagos vagyok kinézetre, de ez baromi kevés manapság. Főleg társkeresőn.
2017. júl. 27. 20:31
 16/49 anonim ***** válasza:
Nem minden áron szeretnék kapcsolatot, bárki nem felel meg nekem sem, de néha nagyon rossz, hogy senkivel nem tudom megosztani azokat a dolgokat, amik érdekelnek.
2017. júl. 27. 20:35
 17/49 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd a p*csába a társkeresöket és élvezdd az életet egyedül:) kaja pia cigi kiülsz valahova nézed az embereket 36évesen sztem még nem vagy öreg a bulikhoz.
2017. júl. 27. 20:38
 18/49 anonim ***** válasza:

xcookie:

Teljesen igazad van. Nem kell erőltetni,aztán amikor esetleg nem számítasz rá beüt valami :).

Találkoztam múltkor kb. 4x egy 37 éves orvos csajjal, aki egy cipőben van velem, de láttam ,hogy rohadtul nem képes kilépni az egyedüllétből, talán túlságosan hozzászokott.

2017. júl. 27. 20:43
 19/49 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van annyira megszoktam már hogy az lenne a fura ha lenne valakim. Egyedül a szex hiányzik de azt megoldom. Szóval hajrá és elöre élvezni az életet;))(
2017. júl. 27. 20:47
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Én itt jöttem össze a barátnőmmel, már több mint két éve együtt vagyunk. De ski itt akar ismerkedni, az készüljön fel arra, hogy rengeteg itt a retardált. Én is vagy kétszáz csajjal beszéltem itt és abból volt összesen három akivel szóba jöhetett volna a kapcsolat. A nagy többség vagy kinézetre vállalhatatlan, vagy pedig agyilag/érzelmileg van egy ötéves szintjén.
2017. júl. 27. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!