Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg kellene mondanom a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene mondanom a barátomnak, hogy kiskoromban a bátyám molesztált?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez a kérdés túl komoly ehhez az oldalhoz, de legalább néhány válaszra kíváncsi lennék.

A bátyám 9-10 éves koromban visszatérően molesztált. Én ezt okolom nagyon sok fiatalkori problémámért (szorongás, depresszió) és nagyon sok évbe tellett, mire kilábaltam ezekből, és mire kapcsolatom lett.

A bátyámmal természetesen sosem beszéltünk erről, én ezt mindenki előtt titkoltam, és azóta is normális a kapcsolatunk - néha beszélünk, családi alkalmakkor találkozunk, ennyi.

De én ennél többet nem akarok tőle, én nem vagyok hajlandó baráti viszonyban lenni azzal, akinek a tette jó 10 évre megkeserítette az életemet.

Eddig külföldön élt, ezért nem is kellett vele sokszor találkoznom.

A barátommal 1 éve vagyok együtt, és ha szóbajön hogy majd találkozik a bátyámmal amikor hazaköltözik, akkor én befeszülök és már a gondolatától is rosszul vagyok. Imádom a barátomat, és annak a gondolata, hogy "meg kell osztanom" őt a bátyámmal, és hogy nekünk hármasban kelljen jópofizni teljes pánikkal tölt el. Félek attól, hogy jóban lesznek, hogy a bátyám is erőlteti a találkozásokat, de én egyszerűen nem akarom, hogy a szerelmem jóban legyen azzal aki molesztált.

Korábban úgy gondoltam, hogy soha senkinek nem fogom elmondani a tettét, és megvédem a bátyámat, de kezdem úgy érezni ebben a komoly kapcsolatban, hogy mégis meg kellene nyílnom.

Csak félek, hogy ez hatással lesz a barátomra. Hogy máshogy néz majd rám. Hogy máshogy fog kezelni. Vagy valami ilyesmi... Vagy hogy meg akarja verni a bátyámat :)

Van valakinek bármi értelmes, használható tanácsa ebben a helyzetben?

2017. júl. 27. 15:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%

Képzeld el, hogy nem mondod el.

A barátod (nyilván elsősorban miattad) igyekszik jó kapcsolatot kialakítani a bátyáddal, ki tudja mi lesz, lehet, hogy szimpatikusnak lesznek egymásnak és összebarátkoznak. Te meg közben rosszul érzed magadat emiatt (ahogyan írtad), ami biztos látszani fog rajtad. A barátod, meg nem érti, hogy mi van. Kérdezősködik egyszer, kétszer, sokszor. Egyszer csak kibukik belőled. Szerinted egy ilyen után mit fog gondolni a barátod? Mennyire fogja magát h.u.lyének érezni?

Azokat, amiket nekünk is leírtál, szépen szedd össze a gondolataidban és mondj el mindent neki.

Hajrá!

2017. júl. 27. 16:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki. Nekem sok volt a rovásomon, mikor megismertem a páromat, voltak nehezen elmesélt ügyeim, de megtettem. Jobb így, tisztább. Sajnálom, ami veled történt, de szerintem a párod értékelni fogja az őszinteségedet.
2017. júl. 27. 16:59
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem is tudnék egy légtérbe tartózkodni ilyen testvérrel és nem is értem, hogy neked ez hogy sikerült. Az sem érdekelne ha átlátszó a kifogásom, de minden egyes családi összejövetelnél, ahol ő is ott van én biztos nem mennék el.

A barátodnak muszáj erről beszélned és ne érezz semmi szégyen érzetet, mert kiszolgáltatott voltál és védtelen. Nem neked kéne szégyellned magad, nagyon nem! A barátod reakciójától meg ne félj, mert ha ennyire meg akarja ismerni a családod akkor biztos vagyok benne, hogy nagyon szerethet téged. Az ennyire bizalmas információk meg inkább összehoznak embereket nem eltávolítanak. Nagy bizalom kell hogy megnyílj, ezt fogja értékelni viszont nehezen emészthető téma, az biztos. Sok sikert csajszi és drukkolok, hogy rendeződjenek a továbbiak. :)

2017. júl. 27. 17:31
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
2017. júl. 27. 17:47
 25/30 anonim ***** válasza:

Ne védd azt a mocskot,nem érdemli meg!

Ha ennyi pszichoszomatikus tünetet produkálsz,ha szóba jön,mondd el a pasidnak,meg fogja érteni.Ha tényleg szeret,érted akár azt is megtenné,ha kérnéd,hogy a torkát elvágja,még akkor is,ha alapjáraton pacifista.

2017. júl. 27. 18:19
 26/30 A kérdező kommentje:
:))
2017. júl. 27. 19:31
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Szia. Szerintem ne mondd el neki.

A szeretet minden vétket elfedez. Ezt a vétket , múltbeli dolgot a bátyáddal lenne hasznos megbeszélni. És azután kukába dobni. Annak , hogy a barátodnak elmondod csak az lehet a következménye, hogy bedühíted őt ésmegrontod azt a kapcsolatot a barátod és bátyád közt ami jol is alakulhatna. A bátyáddal ha beszélsz és látod a bánatát, szégyenét és bocsánatot kér, akkor bizton tudhatod hogy sajnálja a tetteit. Igy már a multé lehet totálisan a dolog, minden tekintetben. Ugyhogy Sok sikert ! Kívánom ezt.

2017. júl. 29. 23:09
 28/30 anonim válasza:
65%

Tudom hogy nem mai kérdés de most találtam rá...

És...néhány kommenten csak bámulni tudok..

Te jó Isten..

Sokan mondják hogy igy meg ugy kéne bunhodnie a bátyónak..

Aha..

Miért kéne egy utolsó mocskos szemétnek lennie azert mert enyhén szexuálisan közeledett a hugához?..Kvázi ő is gyerek volt...

Lehetett ez olyan tanult viselkedési forma,amit természetesnek vett akkor..

Ugy lehetett vele hogy nem okoz sok kárt..

Ha jol vettem ki,magtól abba hagyta..

Mert megért idővel annyira hogy felismerje a cselekedeteit!..

13-14 évesen még nem mindenki tudja mit miért tesz..

Én őszintén bevalva tobbszor közeledtem ebben a korosztályban emberekhez ugy ahogy nem kellett volna..Sőt,ráadásul a saját nememhez tartozókhoz...

És csak kb 15 evesen esett le a tantusz hogy ohh te okor mi a büdös francot muvelsz?..

És beszélgettem errol akárkivel akit letapiztam?..

Nem..

Mert ez szégyen..

Az "elkovetonek" is..

Amit nem tud hogy kezelni..

Mert nem tudhattja hogy a másik fél hogy élte meg..

Meg álltalában én is és a másik fel is viccet csináltunk ezekből..

Már felfogom hogy o se biztos hogy csak poénra vette..hiába állitottam én be annak..

De ebben az esetben is..

Mindketten hulye gyerekek voltunk,és Ennyi..

Semmi visszafordithatatlan nem történt..

Fiataloknál bizonyos mértékben normalis is a "kivancsisag"..

Es sajnos de nem mindenki kezeli ezt ugy ahogy kéne..

Nehanyak nem ugy működnek viselkedési osztonokben,ahogy az átlag..

Nehogy már eliteljunk,elássunk egy embert akit nem is ismerünk,csak azért mert hibát vétett kvázi gyerekként..

Remélem a kérdezo botrány csapás helyett,inkább beszélt a bátyjával..

Mert szerintem a bátyja feltetlenul egy aberrált állat..Ha az lenne,évek után is félelemben tartaná/tartotta volna a húgát,Nehogy valljon..

Nehogy fény derüljön arra..

De valószínű azt se tudja hogy élte meg a húga..

Abban reménykedhet hogy talán elfelejtette,nem hagyott benne nagy nyomot,hisz mégcsak gyerek volt..

Lehet hogy már a büdös eletben nem fogdosna gyerekeket..

3 év kulonbseg nem olyan nagy..

Nem kell rogton azt mondani hogy mocskos állat,halljon meg..

Nem védem,mert ha tenyleg egy olyan ember aki a mai napig szándékosan bánt masokat az szegyen..

De..ha tenyleg..csak egy egyszeru ember aki hibázott?..

Mindenki hibázik...

Mert kicseszett emberek vagyunk..

Aki nem hibázott soha,semmit..

Az átkozhat akárkit bátran..

2017. okt. 21. 22:49
 29/30 anonim ***** válasza:

27-es és a 28-as komment miatt szégyenlem,hogy magyar vagyok.Az áldozat védés,az megy, gratulálok!

Ezért tart ott mentalitásban ez az ország,ahol.

Zárójelben megjegyzem,hogy az általatok hőn gyűlölt arabok levágnák ezért a kérdező bátyjának a falloszát, érzéstelenítés nélkül.

2017. okt. 21. 23:02
 30/30 anonim válasza:

Ez nem csak a "magyar mentalitás"..

És nem..nem gyűlölöm az arabokat drágám..

Bár kissé sántít az elméleted de ha te mondod..

Nem kotok beled..

Nem vedek én senkit..Probalok reálisan gondolkozni!..

Mert nem mindig teljesen hibás az elkövető..

Ezt látni kell..

Nem csak ugra bugralni itelkezve..

2017. okt. 21. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!