Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm pasija molesztált, miért van még vele?
Tesóm bemutatta a pasiját nekem és anyukámnak. Tegnap este elhozta hozzák. A vacsoránàl azzal poènkodott milyen vékony vagyok, biztos nincs cicim. És erre megfogta a melleimet, megfogdosta őket, közben mosolygott. Úgy meglepődtem, megszólalni se tudtam. Anyum èppen hozta be a kaját, látta az egészet. Tesóm ott ült, szomorú lett, de nem szólt semmit. Kellemetlen volt a vacsora. Utána kimentem az udvarra. A pasija utánam jött. Közeledett felém, félre érthetően. Nagyon közel állt már hozzám, meg akart fogdosni, én akkor lépni kezdtem hátra, tesóm az ablakból látott minket, kirohant és megkérdezte mi folyik ott? majd velem kezdett el bunkózni. Végül elmentek. Azóta tesóm szemében én vagyok a " csábító".
A pasijának semmi jelet nem adtam. Visszafogottan voltam öltözve. Direkt távol próbáltam lenni tőlük. Mégis kikezdett velem. Rosszul érzem magam amiatt ami történt.
25 n
Nagyon gáz. Ilyen eset nálunk sem fordulhatott volna elő. Ilyen után nem ültem volna vele egy asztalhoz. A tesód helyében pedig ott szakítottam volna és elküldtem volna haza.
Remélhetőleg nem vállalnak közös gyereket, mert ha azt is molesztálná a tesód biztosan csak elfordítaná a fejét. Az ilyen szolgalelkű áldozat nők egyszerűen veszélyesek a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!