Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akiknek a nagyon vékony lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Eléggé nehezemre esik elhinni, hogy sok férfi bókol és udvarol nekem, miközben eléggé vékony vagyok.

Mi tetszhet nekik egy olyan vékony lányban mint én, aki még a 45 kilót sem éri el? 26N

2017. júl. 23. 14:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
nekem is tetszik ez az alak. Maradj ilyen!
2017. júl. 23. 20:48
 32/34 anonim ***** válasza:

Természetesen. Az az alak, amit linkeltél lényegében tökéletes nálam.

De én ezt a kérdést magamnak sem tudom megválaszolni, hogy miért tetszik a vékony, egyszerűen csak tetszik... szépnek találom.

Mögöttes gondolatom, mint amiket leírtak: törékenység - védelmező szándék - erőfitogtatás, stb NINCSENNEK, sosem volt ilyen vagy hasonló gondolatom. Nem azért tetszik egy vékony alak, mert erősebbnek érzem magam mellette...wtf???

2017. júl. 26. 16:29
 33/34 anonim ***** válasza:

28as:

Ez még teljesen szép.A nagyon vékonyra azt hittem arra utalsz,hogy szó szerint se feneke,se melle és a bordák is kilátszódnak.

2017. júl. 26. 17:46
 34/34 anonim válasza:
100%
Lehet én vagyok a beteg de én imádom a változatosságot és a szélsőségeket is.
2022. jan. 28. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!