Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek a nagyon vékony lányok jönnek be?
Eléggé nehezemre esik elhinni, hogy sok férfi bókol és udvarol nekem, miközben eléggé vékony vagyok.
Mi tetszhet nekik egy olyan vékony lányban mint én, aki még a 45 kilót sem éri el? 26N
a legtöbb férfi az ilyen nőkben a törékenységet látják.
azt hogy könnyen befolyásolhatósak, és megvezethetőek, mert egy törékeny gyenge testbe zárt női lélek van előttük.
és akkor ők előveszik a lovagi énjüket, és megmutatják hogy ők a kemény csávók akik fél kézzel kettétörik a ropit.
Nekem pl az ilyenek jönnek be.
Egy lány legyen törékeny, szép és aranyos. Ne legyen velem egy súlyban.
Nagyon tetszenek a vékony lányok.
Persze ha valaki még edz is, hogy formás legyen (ami izmokkal érhető el, pl formás popsi), az a teljesen tökéletes!
Egyébként a 159/45 nem is extrém, volt párom 165/47 volt.
Szerintem szépek a vékony nők, persze annak jön be ez a típus aki nem a latinos bogyös-faros nőkre bukik
Persze,nagybátyám anno ilyen súllyal ismerte meg a keresztanyukámat.Neki világ életében ez tetszett.
Keress ex-kövér pasik között,akik mára lefogytak vagy kigyúrták magukat,ott tuti befutó leszel a legtöbbnél.
Az anorexias vekonysag nem jon be. De amit te irtal adatokat... na azert tudnek aldozatokat hozni, igen. Jo csaj vagy szerintem, ne aggodj.
40f
"Keress ex-kövér pasik között,akik mára lefogytak vagy kigyúrták magukat,ott tuti befutó leszel a legtöbbnél."
Ez szerintem így butaság. Semmi köze az ízléshez.
Én például 4-17 éves korom között sportoltam (komoly szinten, ez tette ki az életem a végén a továbbtanulás miatt hagytam abba). Sosem voltam kövér, de a sportágak miatt a kigyúrt sem. Csak sportos.
Mindig a vékony nők tetszettek, lehet, hogy azért, mert életem első 17 évében a sport miatt ilyen nők vettek körül.
Szóval se exelhizott nem vagyok, se gyúrós, mégis az olyan nők érdekelnek, mint a kérdező.
(Amúgy volt ezzel ellentétes inkább nőies párom is. Túlértékelitek a kinézet szerepét. Persze, van az embernek egy zsánere, és van ami teljesen kizárt, de ezt leszámítva úgyis azzal jön össze, aki megfogja a gondolkodásával, jellemével, humorával, még akkor is, ha nem pont a zsánere, hanem eltérő. Szóval ne aggódj kérdező, ha egy férfi alapból nem is a vékony nőkre bukik, még nincs veszve minden).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!