Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony férfiak ezt tényleg nem találják szexinek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 01:08
3/20 anonim válasza:
Ez nem testalkat kérdése.
Van akinek bejönnek az ilyen alkatú nők,vannak olyanok,akiknek nem...
4/20 anonim válasza:
Én éppen vékony vagyok, de ha nagyobb darab lennék sem kellene ilyen nő. Nem tudom elviselni az ilyen izmos nőket. Legyen vékony, nőies, de ne ilyen kárászraj szálkásságú izompacsírta.
5/20 anonim válasza:
Én vékony vagyok, és én vonzónak találom.
18/f
6/20 anonim válasza:
ne haragudj de túl izmos vagy. De vannak férfiak akiknek ez bejön.
7/20 anonim válasza:
Szexi nem kérdés. Ami kérdés, hogy bírnám e, hogy a nőmbek nagyobb a karja, mint az enyém :D szóval szerintem nem az kérdés, hogy szexi e, hanem, hogy kihez illik testileg. Gondolom egy olyan csávóhoz, aki sok időt tölt a konditeremben szintén.
Pesze a szerelem meg mindent felül ír úgyis.
8/20 anonim válasza:
Wow! Nekem bejönnek a kidolgozott testű sportos izmos lányok. Tetszik!
9/20 anonim válasza:
Bennem mindig az a kérdés merül fel, hogy az ilyen nő mit akar kompenzálni, ha ilyen alakot csinál magának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!