Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek a nagyon vékony lányok jönnek be?
Eléggé nehezemre esik elhinni, hogy sok férfi bókol és udvarol nekem, miközben eléggé vékony vagyok.
Mi tetszhet nekik egy olyan vékony lányban mint én, aki még a 45 kilót sem éri el? 26N
Ez csak saját légből kapott statisztika.😃 Erősen szépítve.Csak 4%?Szexpartner keresőn voltam kíváncsiságból egy ideig, nos ott erősen több volt a homoszexuálisok száma, mint a heteroszexuálisoké.A biszexuálisok is igencsak többen voltak...de pontosan megfogalmazva a kérdésre a választ, a vékony nőket majdnem 100%-ban szeretik a heteroszexuális Férfiak.A kérdező igencsak előnyt élvez a teltebb nőkkel szemben.
Bocsanat h csak igy idekontarkodok, de nagyon erdekesnek talalom a szazalekokat. Sok a nulla, pedig nem volt bennuk semmi serto. Arulja mar el aki haszontalannak talalta oket, hogy miert? Az nem er, hogy durcibol az enyemre is nyom egy negativot.
Hogy a kerdesre valaszoljak: igen, van akinek ez a zsanere, de az emberek nem csak a zsanerukkel lepnek kapcsolatra. En pl. betegseg miatt par eve nagyon vekony voltam, a baratom megis velem maradt es mas is megprobalt udvarolni.
Lolly, a %-on kár kiakadni.
Múltkor valaki azt kérdezte, hogy ki merre nyaral, leírtam, hogy idén 2 helyen voltam külföldön, kaptam egy masszív 0%-ot. Értem, hogy van aki nem nyaralt sehol, és igazából nem a válaszom minősíti, hanem utálkozik, csak azt nem, hogy ez mire jó.
Gondolom itt is azok dobálják a 0 pontot, akik nem vékonyak (az összes x típus tetszik e a férfiaknak kérdésnél a porba vannak pontozva az igen/nem típusú kommentek is. Gyakorlatilag az ízlést pontozzák?)
Ez tökéletes alkat kérdező, legalábbis nekem bejön (mondtam már, aki pl a nagy keblekre bukik, neki meg nem, de senki sem tetszhet mindenkinek, nincs is ezzel gond, én pl 1.85 vagyok, és volt már nő aki azt mondta ő kicsi, hozzá már túl magas vagyok. Na bumm, másnak meg tetszik 😀).
Egy ilyen alkat mellé ha nagyon akarsz akkor egy kis sporttal nemileg tónusosabb formát lehet szerezni, de így is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!