Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ti hogy értelmezit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti hogy értelmezitek ezt a jelzőt egy pasira?

Figyelt kérdés

Pénteken megismertem egy palit tegnap meg rám írt egyébként jó pali szerintem de nem is ez a lényeg.Barátnőm barátnője mondta hogy ő az én helyembe elkerülné a palit mert "veszélyes" erre rákérdeztem a palinál és azt mondta hogy igen az a csaj nagyon fél tőle és nem tudja miért.Ahogy eddig megismertem tényleg rámenős.

Ti mikor mondjátok egy palira hogy veszélyes és kerülitek?

2017. júl. 19. 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt, mond amit akar. Én is ismerek olyat, aki már látott dolgokat és olyat is akinek még a napon élő lényekről is stabil véleménye van.

Veszélyes... Gondolom érzelmileg és nem fizikailag.

Amikor mindent elkövet csak hogy elérje azt amit akar. A szeme sem áll jól, tücsköt bogarat összehord, kábít mindenkit, a célja elérése miatt.

2017. júl. 19. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem járjál vele. Üdv!

Pali

2017. júl. 19. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Mert ez a pali nem egy palimadár, inkább olyan pali, aki másokat tesz palimadárrá, azzal hogy mindenkit bepaliz.

Plusz aki nem pali azt csak elszédíti és megdöngeti, mert ő a PALI!!!

2017. júl. 19. 13:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor értelmezem, hogyha link, megbízhatatlan, kiszámíthatatlan.
2017. júl. 19. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
A palizát tényleg hanyagold. Nem normális 21 századi emberek nem használják ezt a szót. A kérdésedre a válasz, szerintem érdemes hanyagolni azt az embert akiről rosszakat mondanak. Nekem 2 olyan fiú is volt akire mondták, hogy vele nem érdemes foglalkozni és nagyon igazuk lett. Szóval a barátok, barátnők nem véletlenül mondják hidd el. Ha helyes srác akkor is, szerintem érdemes hallgatni a tanácsokra ha már az elején negatív irányba mutat.
2017. júl. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!