Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mondott nekem valamit, ti hogyan értelmezitek ezt?
Ezt egy olyan nő mondta nekem, aki nemrégen szakított a barátnőjével, most még feldolgozza a dolgot, viszont nekem nagyon tetszik, amiről ő tud. Elhívogattam pár helyre, de nem akart eljönni, mert tudja, hogy többet akarok tőle és nem áll készen az ismerkedésre.
Azt mondta, hogy volt már hasonló szituban, fűzögetett egy pasit, de a pasi összejött 1 hét múlva egy másik nővel, onnan vette észre, hogy együtt látta őket egy közterületen..azt mondta hogy ilyen nem lesz most, ez most nem fog megtörténni . Ezután mondta, hogy:
"Olyan nem lesz, hogy 2 hónap múlva összejövök valakivel, aki/de az /és az ( nem emlékszek hogy aki-t,de-t vagy és-t használt de egyiket használta ) nem te vagy".
Ezeket mondta szó szerint. Ti hogyan értelmezitek az idézőjeles mondatot?
Ahogy nézem ezek a lehetőségek vannak:
"Olyan nem lesz, hogy 2 hónap múlva összejövök valakivel, aki nem te vagy"
"Olyan nem lesz, hogy 2 hónap múlva összejövök valakivel, de az nem te vagy"
"Olyan nem lesz, hogy 2 hónap múlva összejövök valakivel, és az nem te vagy"
Ebből, ha jól vettem ki, az jön le, hogy nem veled tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!