Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintik egyesek az átlagos jelzőt negatívnak, miközben a szónak nincs ilyen értelmezése?
Nem tartom negatívnak, mert sokan eleve nem a tömegből kitűnő társ mellett érzik jól magukat, inkább olyannal jönnek össze, aki "ismerős", aki "nem lóg ki a tömegből".
A kollégáim nagy része átlagos, akikkel együtt utazom a buszon reggelente munkába és este haza, azok nagy arányban átlagosak, én nagyrészt átlagos vagyok, és egy szintén átlagosnak tekinthető férfi a jelenleg legvonzóbb számomra. Az ízlés szubjektív, az átlagos egy objektív kategória.
Ha csak engem nézünk, az öltözködésemmel nagyrészt átlagosnak számítok, mert ugyanazt veszem, amit a legtöbb ember, pár ruhadarabom az emberek öltözködését tekintve nem átlagos, mivel én szeretek kalapokat/sapkákat hordani, és a többség nem hord, ugyanakkor megtehetné, mert kínálat van, a cipőméretem, ha a boltok kínálatát nézzük, kilóg az átlagosból, mert keveset hoznak, de ha azt nézzük, hányan küzdenek ugyanezzel a problémával, akkor átlagosba tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!