Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor honnan tudhatom, hogy szép vagy átlagos vagyok?
Szimmetrikus és arányos az arcom, telt ajkaim vannak, különleges színü a szemem és a hajam. Állítólag bájos arcom, szép mosolyom van.
Az alakom viszont nem 10/10es. Formás, arányos, nem molett, de nincs kisportolva.
Egyszer régebben, amikor tettem ki képet (évekkel ezelött volt), 10böl 6an szépnek, 2en gyönyörünek tartottak, és 2 szerint semmi extra. (Érdekesmód az utolsó két vélemény egyike nöé volt)
Viszont mostanában észrevettem, hogy a felhasználók szerint az a szép, aki mü. Kiló vakolat, müszempilla, szoliszín, magassarkú, cici ki, az arcvonásokat már nem is nézik.
Amikor megkérdeztem egyszer, mi az átlagos láky definíciója, és mi a szépé, olyan válaszok jöttek, hogy a szép nö magassarkút hord, erösen sminkel, nem ritkán plasztikázott, az àtlagos nö meg aki egyszerüen öltözik, természetes, mindegy, milyenek az arcvonások, nem az a döntö.
Tehát akkor egy természetesen szép nö (akire jólesik ránézni, de nem kihívó) szép vagy átlagos?
Mindenkinek más a szép, más tetszik. A szépség relatív!!
A lényeg az, hogy TE FOGADD EL SAJÁT MAGADAT!!
Úgysem tudsz mindenkinek megfelelni, inkább csak saját magadnak felelj meg, a többiek véleményét meg sz..rd le!
Ha mindig azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak rólad, NEM LESZ SAJÁT ÉLETED, mert mindig azzal leszel elfoglalva, hogy a másiknak megfelelj!!!
Nem mindegy ? :D Ha már átlagos vagy az jó ha mellette kedves is vagy számomra ez már egy jó csajt jelent.
Bár biztos csak én vagyok ilyen hülye hogy nem érdekel hogy 10/10-es e egy csaj :D
Egyszer valaki azt mondta, azt a nöt hívják szèpnek, akinek esztétikus az arca, jó ránézni. Akin pedig látni, hogy sokat foglalkozik magával, feltünö jelenséget csinàl magából, azt attraktívnak, dekoratívnak hívják.
Erröl mi a vélemèny?
(Ill aki szerint a férfiak érdeklödésében mérik: 20szor fordult elö 20 év alatt, hogy akiért odavoltam, az értem is, és társkeresös pályafutásom idején a profilom látogatottsága valahol napi 300 és 500 között ingadozott)
Nekem az arc a legfontosabb, ha abban egy minimális műség is van, már eláshatja magát a lány.
"Szép az, ami érdek nélkül tetszik"
Lehet valakire jólesik ránézni és nem kihívó szép is meg átlagos is. Nem csak ennyin múlik.
Ezt szerintem szavakkal nehéz körülírni, én mindenesetre nem tudom, de ha mutatsz egy képet, véleményt biztos tudok mondani.
Egyszer valaki azt mondta, azt a nöt hívják szèpnek, akinek esztétikus az arca, jó ránézni. Akin pedig látni, hogy sokat foglalkozik magával, feltünö jelenséget csinàl magából, azt attraktívnak, dekoratívnak hívják.
Erröl mi a vélemèny?
(Ill aki szerint a férfiak érdeklödésében mérik: 20szor fordult elö 20 év alatt, hogy akiért odavoltam, az értem is, és társkeresös pályafutásom idején a profilom látogatottsága valahol napi 300 és 500 között ingadozott)
3. vagyok
Ha ennyire magabiztos vagy és ennyi mindenkinek bejössz miért teszel fel ilyen kérdést ? nem tudlak hova tenni :O
Csatlakozom a többiekhez. Van akinek ez tetszik, másnak meg az. A fent leírtak szimpatikus megjelenésre utalnak így látatlanban. (Halkan megjegyzem, hogy a külső mellett azért a habitus, a stílus/kisugárzás is fontos. Mert hiába a különleges szem, ha a tekintet borús, netán durva.)
Az attraktív, dekoratív is lehet szép, de ott már jelen van a "műség" árnyéka. Meg kell találni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!