Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor honnan tudhatom, hogy szép vagy átlagos vagyok?
Szimmetrikus és arányos az arcom, telt ajkaim vannak, különleges színü a szemem és a hajam. Állítólag bájos arcom, szép mosolyom van.
Az alakom viszont nem 10/10es. Formás, arányos, nem molett, de nincs kisportolva.
Egyszer régebben, amikor tettem ki képet (évekkel ezelött volt), 10böl 6an szépnek, 2en gyönyörünek tartottak, és 2 szerint semmi extra. (Érdekesmód az utolsó két vélemény egyike nöé volt)
Viszont mostanában észrevettem, hogy a felhasználók szerint az a szép, aki mü. Kiló vakolat, müszempilla, szoliszín, magassarkú, cici ki, az arcvonásokat már nem is nézik.
Amikor megkérdeztem egyszer, mi az átlagos láky definíciója, és mi a szépé, olyan válaszok jöttek, hogy a szép nö magassarkút hord, erösen sminkel, nem ritkán plasztikázott, az àtlagos nö meg aki egyszerüen öltözik, természetes, mindegy, milyenek az arcvonások, nem az a döntö.
Tehát akkor egy természetesen szép nö (akire jólesik ránézni, de nem kihívó) szép vagy átlagos?
Ez relatív. Mindenkinek más a szép és szerintem ez attól is függ, hogy milyen környezetben nőtt fel. Én kíváncsi lennék arra a képre ha nem probléma.
Van egyébként olyan "mű" ami tud tetszeni, de az elég ritka :) Illetve van egy határ... mondjuk a festett köröm az aranyos egy bizonyos fokig, egy szint után már ribis. De inkább az összkép ami számít, nem az egyes dolgok. És ami a legfontosabb, hogy sok mindent elárul a külső egy lánynál de nem az a lényeg mert az változhat, ha változik a személyiséged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!