Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor honnan tudhatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor honnan tudhatom, hogy szép vagy átlagos vagyok?

Figyelt kérdés

Szimmetrikus és arányos az arcom, telt ajkaim vannak, különleges színü a szemem és a hajam. Állítólag bájos arcom, szép mosolyom van.

Az alakom viszont nem 10/10es. Formás, arányos, nem molett, de nincs kisportolva.

Egyszer régebben, amikor tettem ki képet (évekkel ezelött volt), 10böl 6an szépnek, 2en gyönyörünek tartottak, és 2 szerint semmi extra. (Érdekesmód az utolsó két vélemény egyike nöé volt)

Viszont mostanában észrevettem, hogy a felhasználók szerint az a szép, aki mü. Kiló vakolat, müszempilla, szoliszín, magassarkú, cici ki, az arcvonásokat már nem is nézik.

Amikor megkérdeztem egyszer, mi az átlagos láky definíciója, és mi a szépé, olyan válaszok jöttek, hogy a szép nö magassarkút hord, erösen sminkel, nem ritkán plasztikázott, az àtlagos nö meg aki egyszerüen öltözik, természetes, mindegy, milyenek az arcvonások, nem az a döntö.

Tehát akkor egy természetesen szép nö (akire jólesik ránézni, de nem kihívó) szép vagy átlagos?

2015. okt. 25. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7es, te meg fogalomzavaros. Ribizli, aki kèt kezén nem tudja megszámolni, hány férfi ágyában fordult meg egy hónap alatt. A kérdésben ilyesmiröl nem történt említès
2015. okt. 25. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze persze, jo erzes itt fenyezni magadat...
2015. okt. 25. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez relatív. Mindenkinek más a szép és szerintem ez attól is függ, hogy milyen környezetben nőtt fel. Én kíváncsi lennék arra a képre ha nem probléma.

Van egyébként olyan "mű" ami tud tetszeni, de az elég ritka :) Illetve van egy határ... mondjuk a festett köröm az aranyos egy bizonyos fokig, egy szint után már ribis. De inkább az összkép ami számít, nem az egyes dolgok. És ami a legfontosabb, hogy sok mindent elárul a külső egy lánynál de nem az a lényeg mert az változhat, ha változik a személyiséged is.

2015. okt. 25. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet furcsa dolgot mondok. Valakinek gyönyörű leszel, van akinek csinos, van akinek átalgos sőt oylan is aki számára csúnya. Nem tetszhetsz mindenkinek, a szépség relatív.
2015. okt. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!