Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos kinézetű sztár futballistáknak miért vannak
szupermodell kinézetű barátnőik?
2015. okt. 26. 08:50
De azert latom a google kereses nem nagyon megyxd
2015. okt. 26. 08:51
A pénz, hírnév, és a mindezekkel együtt járó önbizalom és határozott fellépés tuti segít. De még akár az is lehet, hogy kedves és törődő pasi. A mindennapokban is látok ilyen párokat, nem követem a focit, tehát nem tudom megmondani, hogy mindegyikük sportoló-e vagy sem, de a metrón, villamoson, buszon elég gyakran látok hasonló kaliberű párokat. Szóval szerintem ez nem törvényszerű, hogy csak sztár futballistáknak vannak jó női.
2015. okt. 26. 08:52
4/12 A kérdező kommentje:
2: Mi nem megy? Azt és úgy linkeltem be, ahogy akartam és terveztem. A keresésben és a képnél is. A képnél az oldal felkeresésére kell kattintani, hogy lásd rendesen a képet.
3: "A pénz, hírnév, és a mindezekkel együtt járó önbizalom és határozott fellépés tuti segít."
Eddig szerintem tökéletes volt a válaszod, aztán kicsit maszatolni kezdted a valóságot. Schweinsteigernek mondjuk hentesként vagy asztalosként nem lenne ilyen szép nője.
Sok pénz, hírnév, szereplés, csillogás, na meg ez egy státuszt, futballistafeleségnek lenni. Lásd Victoria Beckham. Ugyan melyik nő ne lenne arra büszke, h egy ismert sztárral kavart (még ha nem mis volt semmi komoly, még ha nem is néz ki olyan jól az a sztár) Szóval egy trófea. Emlékezzetek csak zimány lindára, mikor Jude Lawval kavart egy szórakozóhelyen. Vajon miért tette?A pasi olyan részeg volt, azt se tudta, merre van előre, szóval a jó szex itt kizárt volt.
2015. okt. 26. 09:13
A nők ideált hajszolnak. A társadalom felfuttat valamit (pl. foci), amit olyan rohadtul menő imádni. Rengeteg pénz van benne, csillogás, hírnév, és ez vonzza őket.
Egy példa: ha a társadalomban a tanítás vagy az életmentés lenne a népszerű, akkor a tanárokért és a mentősökért, orvosokért vagy tűzoltókért lenne oda mindenki.
2015. okt. 26. 09:25
Ezek atlagos nok. Nincs kimagasloan jo alakjuk. Ezek a nok csak nincsenek elhizva. Illetve szep arca csak 1-nek volt kozuluk, de az is vakolva szep csak.
2015. okt. 26. 09:26
8/12 anonim válasza:
Villognak a barátnőknek, haveroknak, rokonoknak, hogy futballsztár a párjuk. Tök mindegy, milyen személyiségűek ezek a férfiak, hírnév, csillogás, habzsi-dőzsi stb. Hát melyik nőnek nem tetszene ez az aranyélet? Rohadt gold diggerek!
2015. okt. 26. 09:43
Ezek átlagos nők, csak nagyon sok rajtuk a smink. Egyébként általánosságban elmondható ez a modellekre. A legtöbbjük iszonyat rusnya, de kicicomázzák az arcukat ilyen "menő" lotyósra, szóval beláthatod, hogy a díszphasz focistáknak egy ugyanolyan dísz műnő jut.
2015. okt. 26. 10:23
Én is teljesen megszállottan gyűlölöm már ezeket a rohadt szemeteket!!!
2015. okt. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések: