Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni embereknek mi a baja a 14-15 éves korosztállyal?
én viszon nem vagyok ilyen..
14 éves lány vagyok
még szűz :D:D..ha 16-17 évesen lesz egy komolyabb kapcsolatom,talán akkor szeretném majd csal elveszteni,de csak ha komoly a kapcsoalt!
Nem iszok,családi bulikba megkínálnak egy felessel elfogadom,meg minden de nem játszom utánna a részeget:D
nem cigizek...nem mondom,hogy nem gyujtottam még rá,mer sokszor volt már..de egy évbe kb ha elfogy egy doboz cigi akkor sokat mondok...
nem vagyok emós..
nem hiszem,hogy a világ közepe lennék :D
kb ennyi jut most eszembe:D
23.09-es vagyok.
Válasz a 04:47-esnek.
Tévedsz barátom! Semmi pénzért nem lennék újra 14-15 éves.
22éves vagyok, még vagy 2-3 évig egyetemre járok és koleszos vagyok. Úgy érzem aranyéletem van most. Az életem abból áll hogy tanulok, dolgozok és bulizok, és nagyon élvezem az élet. Az egyetem/főiskola az ember életének legjobb része.
én sem vagyok ilyen..
14 vagyok és szerintem is elég gáz ami megy a 14-15évesek körében..én sem cigizek,nem is akarok,nem iszom és a szüzességemet sem akarom 2-3 évnél korábban elveszíteni.sajnálom azokat akik 14 évesen már isznak,cigiznek stb.
Hát igen..
A legtöbb 14-15 évesnek igen nagy pofája van meg csinálnak f*sz dolgokat.
Amit írtak h valaki menőségből cigizik arra én vagyok az ellen példa..
15 vagyok és dohányzom, igaz nem napi 1-2 dobozzal.
És egyáltalán nem menőségből, hanem mert egyszerűen sz*r gyerekkorom volt és másba nem nagyon találtam menekvést..
Suliban sztem jól tanulok (4-4,2 átlag 9-ben)
Én normálisnak hiszem magam igaz néha nagy a p.fám.
A legtöbbjükkel az a baj h rohanó világ van a szülők le se sz*rják a gyereket, dolgoznak 8 órát hazajönnek a gyerek elvan valahol, nem tudják kontrollálni.
Vagy ellenkező esetben, sok a pénz a gyereknek adnak sokat elkölti Ed Hardy meg Retro ruhákra, mert nem tudja h mennyit ér a pénz, azt hiszi h menő...
A szex része szintén ez..
A gyereket nem tudják kontrollálni a szülők, megteszi, de nem világosították fel és azért kérdez itt.
Aki meg szerelemből csinálja azt tisztelem és azok legtöbbje tudja, hogyan kell védekezni, stb.
Remélem megértettétek
Üdv: Ice;)(15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!