Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni embereknek mi a baja a 14-15 éves korosztállyal?
Igen, pl egyetemen is látni annyi állatot, hogy az már fáj...
18/l
Az átlagember szabadidejének kialakulésa óta a szórakozó korosztály egyre lejjebb süllyed. Ez ma már egy kritikus mélyponton, mégpedig a serdülőkor derekán van. Ezt okos, bölcs, sokat tapasztalt emberek nagyon jól látják, netán ők is tapasztalják ezt "saját bőrükön".
Ebben a korosztályban - a mai rohanó, médiauralmó, információközpontú világban - rengeteg sok(k) hatásnak vannak kitéve a gyerekek. Igen, gyerekek. Amik aztán nagy bajba sodorhatják őket, kihathatnak a nagybetűs életükre.
Tehát az efféle "14 éves vagy?" megkérdőjelezések csupán a féltés egyfajta kimutatása (ez nem helyes!) az idősebb korosztály részéről.
A feltételes mód is direkt van^^. Mivel, ugyebár, nem minden gyermek ilyen bizonyos "14 éves vagy?", hanem vannak normálisak. De róluk keveset hallani. Sajnos a negatívot hangsúlyozzák ki. Aki normális, az normális.
Szép mondóka jött össze^^
Üdv: cony
igen, én is 15 vagyok, de komolyan kikészülök, amit a kortársaim bírnak kérdezni...
és igazuk van azoknak, akik lehordják őket..
ha akkora nagylány hogy már 14 évesen nemi életet él, akkor legyen már tisztában a következményekkel, meg legalább a hogylétével..
és igen, a legtöbb 15 éves csak azért cigizik, mert mekkora kemény..
bár komolyan még inkább ez, mint a 13 évesek, akik összehányják a tabibortól a villamost...
Tabibor= tablettás bor.
A kérdésre válaszolva:
- nagy pofájuk van a semmire
- nem tisztelnek senkit és semmit
- azt hiszik ők a világ közepe
- menőségből isznak, cigiznek- pedig majd megfulladnak
- isznak de 2 sörtől vagy 1 felestől fejrállnak
- számomra már túl gyerekesek. Én is fiatal vagyok, és voltam 14-15 éves vagyok de nálunk másképp mentek a dolgok, belőlünk normális emberek lettek, viszont már az alattunk 2-3 évvel járóknál is látszódtak a felsorolt dolgok, nem értem mi történt ilyen rövid idő alatt.
Amúgy nem csak a 14 évesekkel van gond, hanem általában 13-19 éves korosztály tagjainak többségével.
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!