Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom 1-10-es skálán 7-re...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 1-10-es skálán 7-re értékelt engem külsőre. Szerintetek ez normális? Úgy gondolom, aki szereti a párját, az 10-et mond, a hiábai ellenére is. Azt mondja kicsi a mellem, hízok, rüvid a haja stb, és hogy mitől lennék több?

Figyelt kérdés

2017. júl. 18. 13:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%
Gratulálok, gyártottál egy problémát a semmiből. Én is meg a párom is kb 4/10 vagyunk. Ha kérdezné, megmondanám, ahogy azt is, hogy jobban kívánom és szeretem, mint bármelyik 10/10-et. De nem kérdez ilyet, de én se. Egyébként a pasik utáljak a csapda kérdéseket. Én a helyedben megkérdezném tőle, hány pontot ad a játszmazásodra és hogy lecserélne-e egy 6/10-re, aki nem kérdez hülyeségeket.
2017. júl. 18. 14:18
 22/31 anonim ***** válasza:
77%

Én meg úgy gondolom, hogy akit szeretünk, azzal ŐSZINTÉK vagyunk, nem ámítjuk, hogy te 10-es csaj/pasi vagy, mikor nem az.

Aki pedig ezen megsrétődik, az nézzen magába.

2017. júl. 18. 14:21
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

És még azt is gondolom, ha lenne egy kis esze a kedvesednek, elhagyna, mert elképesztő, hogy a semmiből milyen hisztit tudsz generálni.

28n

2017. júl. 18. 14:23
 24/31 anonim ***** válasza:
74%

Szerintetek komolyan problémagerjesztés miatt kérdezte?

Csak pár bókra áhítozott, gondolom alig dicséri a párja. Én is megkérdeztem anno az exem, 8at kaptam tőle. Tök jogos volt, szerintem is ennyi vagyok, nem számára, hanem a mai ideálokhoz képest. Én 6,5őt adtam neki, pedig úgy szerettem, hogy legszívesebben beleköltöztem volna a testébe, hogy mindig együtt legyünk. Jogosnak találta.

Persze mi tudtuk, hogy szeretjük egymást és vonzódunk egymáshoz, külsőtől függetlenül.

2017. júl. 18. 14:33
 25/31 anonim ***** válasza:
65%

Objektívan mért, vagyis nem ez a legjobb szó, a szépség relatív, inkább úgy mondom, hogy hideg szemmel, mikor bemondta ezt a számot.

Ettől még szerethet.

Én nem szeretek pontozni, de ha csak a külsőt nézem, akkor a páromat én is olyan 10/7-re értékelném. (Magamat 10/5-re.) Ebben nincs benne a szerelem, sem a személyisége, sem az a megfoghatatlan dolog, amivel megfogott. Mert amúgy nincs az a 10/10-es pasas, akiért elcserélném.

2017. júl. 18. 14:34
 26/31 anonim ***** válasza:
56%

Nem olvastam végig a válaszokat...

de minek kérdezel tőle ilyeneket ha aztán megsértődsz az őszinte válaszon???

Szeretem a páromat már 8 éve, nem tudnám mással elképzelni az életemet, de mégsem mondanám neki hogy külsőre 10/10.

Mert nem az. De egyrészt a külső nem minden (a kor előrehaladtával egyre kevesebb jelentősége van számomra), a belső tulajdonságok sokszor sokkal fontosabbak. Másrészt nagyon jól tudja magáról hogy nem tökéletes (ahogy tökéletes ember nincsen).

Ennél fogva nincs is jó válasz ilyen buta kérdésekre.

Miért, ha azt válaszolja hogy "persze hogy 10-es vagy számomra", elhiszed??? Ugye hogy nem.

Ha meg őszintén válaszol, megsértődsz.

Attól hogy látja a "hibáidat", attól lehet fülig szerelmes beléd és csak téged akar...

2017. júl. 18. 14:42
 27/31 hollófernyiges ***** válasza:
83%

"Most megkérdeztem a páromat hogy ő hanyast adna 1-10 ig. 100 at mondott, pedig nekem is kicsi a mellem."

Ennek a válaszolónak a pasija tudja, hogy egy ilyen kérdésre mi a helyes válasz. A kérdező fiúja meg azt hitte, hogy a kapcsolatuk elbírja az őszinteséget.

2017. júl. 18. 15:18
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező fiúja meg azt hitte, hogy a kapcsolatuk elbírja az őszinteséget."

Jajj de találó volt, tetszik!!!

2017. júl. 18. 16:12
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne most párom, és megkérne, hogy értékeljem 10-es skálán, megkérdőjelezném a felnőttségét. Mi értelme ennek a pontozgatásnak?
2017. júl. 18. 16:36
 30/31 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ha tényleg szeretsz valakit, akkor egy idő után 10/10 lesz a szemedben. Nekem is volt ilyen, hogy valaki 5-ről indult, de most már csak 10-nek tudom látni :D
2017. júl. 18. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!