Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsik a melleim? Kicsi ez a mellméret 16 évesen, vagy normális?
Nézd, hacsak nem akarsz százezreket vagy milliókat kidobni plasztikára, akkor el kell fogadnod a melleid olyannak amilyenek, sokmindent nem tudsz velük csinálni.
Hivatalosan van rá lehetőséged, hogy nőnek és változnak, mert ez elképzelhető olyan 20 éves korig, és mindenkinek egyénfüggő.
De az is lehetséges, hogy a melleid nem fognak tovább nőni (valószínűleg ha anyukádnak, vagy nagymamádnak nincs / nem volt nagy melle, neked se lesz). Ha így van, akkor nézd a dolog jó oldalát:
nem fog úgy lógni a melled, mint anagy mellű lányoké, nem fog fájni futás, vagy más sport közben, és valószínűleg nem is igazán kell költened melltartóra, ami rengeteg pénzt spórol meg.
Rengeteg lány és nő van, akinek A kosaras (vagy AA) a mellük, és ettől semmivel se kevesebbek azoknál, mint akiknek B, C vagy D, esetleg nagyobb kosara van.
És általában a nagy mell több gonddal jár, hacsak nem kur@lkodni akar az illető lány. Igen, a pasik általában jobban észreveszik, de ez azt is jelenti, hogy a perverz és nem tisztes szándékú jóval több figyelmet szentelnek az illető lánynak.
Mindenesetre szerintem ne aggódj emiatt, akkor leszel a legboldogabb, ha elfogadod magad ahogy vagy, mert szép vagy pontosan úgy. És egészséges, jó kapcsolatod akkor lesz egy pasival, ha a pasi elfogad pontosan olyan mellekkel amilyen van neked, úgyhogy ne aggódj, szerintem jobban is jársz, ha nem nő meg túlságosan.
14:09
A mellbőséget befolyásolja, hogy mennyire széles a háta, hülyeség azt kérdezni. A kosár betűje adja meg a mell méretét. Nekem pl 91 cm a mellbőségem, de A kosaram van. Nézz utána, hogy hogy milyen méretek alapján kell melltartót választani... A kosár betűje az mellbőség minusz mellkasbőség vagy mi alapján van.
13:52-es vagyok:D még annyit hozzátennék, hogy.. véleményem szerint is jobb az, ha nincs 5 kilós mellünk.:D jobb a kicsi, nem teszi tönkre a hátat sem a súlya miatt, és ha mondjuk... szülni fogsz, akkor nem tud majd annyira megereszkedni, mint egy 100B-s méretű mell:D xD
Am .. enyém sem nagy:D De pasim szerint már ígyis túlnagy. és azt mondja h nem kellene már h nőljön, mert így tökéletes:D és szerintem más pasinak is bejön a te cicid is.:D általában a szexéhes pasik buknak a nagy mellre.:D a normálisak nem azt figyelik első sorban. Szóval szerintem barátkozz meg vele.:D már énis megbarátkoztam azzal a tudattal, hogy nem mindig olyan, mint amikor hűvös van.^^:D
Ami a "csúcsos" ciciket illeti, körte formájú mellnek hívják, és a nők 60-70%-ának az van. A melltartókat is nekik gyártyják.
Nekem alma formájú mellem van, és melltartót találni kész rémálom. A kosarasat és szivacsosat már feladtam, mert nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!