Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 1-10-es skálán 7-re értékelt engem külsőre. Szerintetek ez normális? Úgy gondolom, aki szereti a párját, az 10-et mond, a hiábai ellenére is. Azt mondja kicsi a mellem, hízok, rüvid a haja stb, és hogy mitől lennék több?
Lehet hogy elképzel egy ideált, ami 10/10 NEKI és aztán ahhoz viszonyít téged...
Mondjuk azért az sem mindegy ha nem előnyödre változol, de nem teszel érte/ellene semmit. Ez is okozhatja. Én őszinte vagyok a párommal ilyen téren is.
Minek kérdezel, ha nem akarod tudni a választ?
Egyébként meg nézz tükörbe! Szerinted te egy 10/10-es nő vagy? Valószínűleg nem. :)
Akkor most őszintén: ha ezt mondta volna, akkor meg azért hisztiznél, mert hazudik.
A "szeretek valakit" meg "tökeletes kinézetünek tartok valakit" két teljesen különbözö dolog.
Lehet olyan, hogy valaki kinézetre nem tökéletes, de mivel szeretem, ezért NEKEM megfefelelö.
Az én párom sem a "legszebb", de nélküle nem tudnám elképzelni az életemet, mert a személyisége annyira megfogott, és annak ellenére, hogy nem a legszebb, nekem mégis tetszik.
A másik meg, hogy ha jó ideje együtt vagytok és rákérdezel, akkor megmondhatja, mi az , amit nem tart jónak - pl, hogy elkezdtél (el)hízni, levágattad a hajad (pedig neki jobban tetszettél hosszabb hajjal). Mivel te kezdted a témát - a kérdezösködéseddel -, ezért nem sértödhetsz meg.
nem vagyok 10/10es, ezzel tisztában vagyok
de csúnya nőnek sem tartom magam.
pont ez az, hogy szerintem 10et kellett volna mondania, én legalábbis ennyit mondanék rá a hiábai ellenére is, mert én azokat is szeretem.
Ti keveritek a szeretetet és a külsőt. Szerethet 10/10, de attól látja, hogy külsőleg 10/7 vagy. Nekem is jobban tetszik Kate Backinsale (10/10), de attól még a feleségemet szeretem, és vele akarok élni, megöregedni.
Az összesítésben a színésznőnek csak 10 pontja van, a feleségemnek meg 18.
"Úgy gondolom, aki szereti a párját, az 10-et mond, a hiábai ellenére is."
először is, neked nem "hibáid" vannak, hanem adottságaid, azokat értékelte a hibáidtól függetlenül...
másodszor teljesen normális, láthatja reálisan és attól még szerethet jobban mint bármelyik másik nőt a világon..
nekem soha nem kellene 10/10-es lány.. aki életemben valaha a legjobban tetszett legjobb esetben is csak 7/10-es, de ha újra együtt lehetnék vele, soha nem cserélném el senkiért...
végül, de nem utolsó sorban, ha nem akarod tudni a választ, ne kérdezz rá.. férfi agya van.. valszeg azért mondott igazat, mert szeret.. ha hazugságra van szükséged, kérdezd a barátnőidet..
#17:
te a nyálas hülyeségeket akarod, az ego boostot, elég gyerekes és idióta felfogás
most sírsz, mert a külsődet értékelte és csak 7-et kaptál
minek kérdezel hülyeségeket, ha utána csak rinyálni tudsz?
ha nem készülsz fel mind2 eshetőségre, ne kérdezz...
rinya az megy, mert az egód nem kaptam meg a boostját
a külsődet értékelte, ennyit érsz, de ezzel a rinyával a belsőd sem lehet jobb, gyerekes vagy
Örülj neki. Az én exem szakításkor azt mondta, hogy jóindulattal 10/2 vagyok...
Egyénként hülyeség ez az egész pontozgatás, akit szeretsz azt úgyis a legjobbnak látod, a hibái ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!